Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Musíte si udělat pořádek v informacích, kterých se k vám hrne skoro dost. Není lehké je roztridit.Nepovazuji se za zahradníka ale protože máme skleníky 40 let tak i kdybych byl méně chápavý docela bych dal dobré rady na jednu stranu a ty špatné na druhou. 
Takze druh, jediné sklo.Zaklady nejsou na to aby to neodnesl vítr, ale aby to nezvedal mráz a sklo nepraskalo.Zeminu nemenime ale hnojime kompostem.Ve skleníku mrzne jako venku, zemina se droli ne proto ze by tam nemrzlo ale proto ze je tam sucho. Na sklípek je to silné nevhodné, představte si ze ještě teď máme ve sklípku ovoce a brambory. Kam by jsme je ze skleníku dali?Sklenik je důležité temperovat, když už jsme nedočkavi, ale ještě důležitější je odvádět v létě teplo a stinit, jinak to shoří.Proto v každém čele skleníku dvere a tři automatická okna ve střeše. Poloha? Ani dole ani nahoře. Jede schodek dolu. Nosime konve. Barvu nikdy, jediné pozinkovany.Za 3 tisíce to stojí. Nečekejte zázraky všechno je za něco. Soused má všechno venku a nestrada. Naopak něčemu se daří venku lépe. Divejte se okolo. Je hodně skleníku a foliaku na vesnici ale co v nich lidi kolikrát mají. Jen ti pracoviti a ti mají ještě uchylku, ze to pak těm linym rozdaji. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika