Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím, asi tak jak to píšete, moc to ale nehroťte (teď se s tím budete piplat a pak se vám celá úroda během týdne spálí, uschne nebo ji něco napadne, tak to dělejte hlavně pro radost)

Začněte od hlíny, vytrhat a zrýt, mezi dusíkatým vápnem a hnojením či výsadbou musíte mít časové okno. Na slepičince pozor, v uzavřeném prostoru hrozí přehnojení dusíkem. Spíš se doporučuje pro skleníky ten hnůj ale zase tu najdete spousta špatných recenzí na kupovaný, že si dotyční hlínu kontaminovali kdovíjakým sajrajtem a chémií. Navrhuji rozhodit cererit a kompost a zarýt (cererit co nejdřív, ale musí mít odstup od dusíkatého vápna). Slepičince (nebo jiné organo-minerální krabičkové hoštické na rajčata apod.) spíš rozhodit až budete mít zasazeno a to jen jemně.

Semínka můžete začít předpěstovat teď, kolem Josefa, ven sázet po zmrzlých nebo se dívejte po sousedech, to bývá nejlepší indikátor místního podnebí. S množstvím to zkuste nepřehnat, i když to ze začátku stejně nejde, člověk by tam nejradši zasadil všechno co ho napadne. Dívejte se po odrůdách do skleníku (okurky), kvůli opílení, a rajčata středního vzrůstu (velké vám polezou střechou) a zkuste opravdu dodržet těch cca 40cm mezi rostlinami nebo dle návodu. Až se vám to rozroste, budete mít co dělat abyste ukočíroval okurky a stihl vyštipovat rajčata, a v džungli se to dělá opravdu špatně :-)

pěstování zdar 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika