Dobrý den, na tématu ŠKŮDCI jsem včera prosila o naléhavou pomoc o radu a protože se mi ozvala jen jedna paní, která mi na toto téma nedpověděla, žádám vás podívejte se a poraďte mi PROSÍM!!! Jinak snad přijdu o všechny rostliny, přidala jsem i fotky a už je to i na tisech 
Předem moc děkuji Michaela
PS: měla bych ještě dotaz na ostříhání vrb /jsou také napadené/ a co s barvínkem když černá od kořene /je tu hodně kyselá půda,všude se tvoří mech/! Nějak se mi to na zahradě všechno hatí, jsem z toho úplně zoufalá
posílám foto vrb, ale moc na nich vidět není /na té druhé fotce je za plotem vidět kmen jabloně která je něčím napadená, ale není naše tak nevím co s ní/ a barvínkovou plantáž 
ještě se chci zeptat jestli mám nějak zastřihnou tisi, jsou takové rozevláté neupravené, ale chtěla bych aby ještě rostli do výšky i šířky! Vím že si řeknete že si mám přečíst odbornou literaturu, ale mě víc vyhovuje tato forma. Navíc mi zahrada a 17. měsíční syn zaberou tolik času, že na dlouhé hledání a prokousávání se odbornými výrazy které mi nic neříkají, doopravdy nemám čas ani sílu!
Ještě jednou předem moc děkuji za rady M.