Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6708) - 9.142 (?) 
2.10.2025 19:13

To to bylo rychlý. Trefená? Ničím se nepyšním, nemám to zapotřebí. Jsem jakej jsem. Možná by admini měli přejmenovat tu sekci na "Hrůzné", líp by to vystihovalo obsah. "Když se vám to nelíbí tak to nečtěte" je klasický válečný pokřik demagogů. Má to obrácenou logiku. Aby se mi to mohlo nelíbit, musím to nutně napřed přečíst. A když to přečtu, vidím (jen trochu jinak zabalená) hesla "Dáme ránu válečným štváčům z wolstrítu", "více píce republice, to je naše agitace". Některé věci se nemění.   

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 21.209 (?), 2.10.2025 21:52

Naštěstí nejste ten, kdo by mohl určovat, o čem na tomto fóru budeme diskutovat. Jestli s tím máte problém, najděte si jiné. A to je tak vše, co s tím můžete dělat. Člověku hlava nebere, že máte obsedantní potřebu se neustále cpát do témat, která vás nezajímají.

A znovu vám zopakuji, co je na tom nejlegračnější, jak se bojíte reagovat na diamanta Petra z Pardubic: byl to právě on, kdo touto politickou agitaci rozpoutal. Takže si stěžujte u něj, a neotravujte svou nenávistí naše fórum.

host - 199.133 (?), 3.10.2025 7:34

Tak jsem se žádné "světové ekonomické indexy" nedozvěděl, jenom bláboly.

Politika sem samozřejmě nepatří a takovéto bláboly už vůbec ne.

host - 174.21 (?), 3.10.2025 9:25
Jestli vás toto ekonomické téma zajímá, zkuste začít třeba indexem prosperity, ve kterém jsme se posunuli na 9. nejlepší místo v Evropě.

host - 199.133 (?), 3.10.2025 10:59

Indexů prosperity existují různé verze - Legatum Prosperity Index - globální verze od britského think-tanku Legatum Institute.

V roce 2025 se Česká republika v Legatum Prosperity Indexu umístila na 29. místě ze 167 zemí, což je mírný pokles oproti předchozím letům. Index hodnotí země podle 12 pilířů prosperity, jako jsou ekonomika, zdraví, vzdělávání, bezpečnost, osobní svobody nebo kvalita vládnutí.

Takže se naše situace za této neschpné vlády zhoršila.

host - 114.112 (?), 3.10.2025 12:33

Na voliče Babiše žádné sebelepší argumenty neplatí. Oni mají trochu jiné myšlení. Jsou schopni jít slepě za vůdcem. V Německu se divili, jak mohli lidé volit Hitlera. Jednoduše, byli přesvědčení, že je zachrání. Na argumenty neslyšeli. Anebo si je překroutili dle svého přesvědčení.

Jediná obrana je jít volit. Nevěřit tomu, že jeden hlas nic nezmůže. Těch našich jedných hlasů, když bude dost, může změnit hidně.

host - 174.185 (?), 3.10.2025 12:35
Ano, zmínil jsem přesně tento index. Jenže samozřejmě smysl má srovnání zemí s podobnými podmínkami, tj. že stejného regionu. Ve srovnání evropských zemí (a jasně jsem to zmínil), jsme si za této vlády polepšili na 9. místo.

host - 199.133 (?), 3.10.2025 12:49

Smysl má jedině srovnání se všemi zeměmi. EU je v úpadku, takže polepšení ve srovnání evropských zemí je jako být jednooký mezi slepými.

host - 189.109 (?), 3.10.2025 12:57
Ne. Smysl má samozřejmě srovnání pouze zemí s podobnými podmínkami. Nemůže váš index z ničeho nic vyletět do výšin oproti zemím, kde jsou podobné ekonomické vazby a které jsou vázány podobnými zákony a smlouvami. Nedává vůbec smysl srovnání třeba s Čínou nebo USA, kde se můžou chovat prakticky nezávisle na zbytku světa. Smysl pro nás dává pouze srovnání se zeměmi EU, které mají podobné podmínky a příležitostí. A tam jsme si polepšili, což je dobré vysvědčení pro tuto vládu.

host - 199.133 (?), 3.10.2025 13:11

Objektivně jsme si pohoršili, což je chyba této neschpné vlády.

Víc k tomu nemám, hloupá agitace, kterou zde předvádíte, sem nepatří.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?2.10.2025
Robotická sekačka na chalupu1.10.2025
Nestabilní pH v bazénu1.10.2025
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti23.9.2025
Pila solo 63419.9.2025
Jak se dostat s odpadní trubkou do této šachty?15.9.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz