Výstava Růžová zahrada v Lysé nad Labem

host - 246.1 (?)
23.7.2011 16:58
Měla jsem tam výstavku Růže našich babiček... trošku problém byl s načasováním výstavy. V půlce června nádherně kvetly historické růže, ale moderní v kontejnerech ještě ne - ty se tak v březnu vyndají z chlaďáku, hodně se řežou kořeny, takže ty moderní choulostivky dostanou pořádně zabrat a trvá jim mnohem déle, než začnou v kontejnerech kvést - mnohem později, než usazené růže v půdě. Z toho důvodu jsem odmítla na výstavě růže prodávat, protože jsem měla v kontejnerech jenom olistěné, 20cm dlouhé výhonky... :-(
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 46.80 (?), 24.6.2011 19:24, zobrazeno: 3918x

Dobrý den,

Jak se vám líbila tato výstava, kdo jste tam byli? Chtělo to možná kromě Kordese taky Austina a jiné šlechtitele např. Tantau a pod. Samozřejmě tam neměl chybět Böhm. Co myslíte?

host - 26.98 (?), 5.7.2011 23:50

Ano, byla jsem tam a trochu mě to zklamalo, protože tam bylo růžím věnované jen jedno patro.Asi to bylo tím, že výstava byla spojená s jinými tématy.Kordes tam měl i kontejnerované růže, ovšem ta cena byla dost vysoká.Prodejce, musí holt zaplatit stánek, atd.Kdo má možnost, jezdit po zahradnictvích a rozáriích, tak udělá lépe.Výběr je myslím dobrý, konkurence se rozrůstá.Když si vzpomenu, co bylo před 22 lety na trhu, tak to je zázrak.

host - 132.240 (?), 13.7.2011 22:24

Taky jsem tam byla, ale byla jsem dost zklamaná. Růží málo, ke koupi taky, rozhodně název výstavy neodpovídal skutečnosti.

host - 246.1 (?), 23.7.2011 16:58
Měla jsem tam výstavku Růže našich babiček... trošku problém byl s načasováním výstavy. V půlce června nádherně kvetly historické růže, ale moderní v kontejnerech ještě ne - ty se tak v březnu vyndají z chlaďáku, hodně se řežou kořeny, takže ty moderní choulostivky dostanou pořádně zabrat a trvá jim mnohem déle, než začnou v kontejnerech kvést - mnohem později, než usazené růže v půdě. Z toho důvodu jsem odmítla na výstavě růže prodávat, protože jsem měla v kontejnerech jenom olistěné, 20cm dlouhé výhonky... :-(
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?2.10.2025
Robotická sekačka na chalupu1.10.2025
Nestabilní pH v bazénu1.10.2025
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti23.9.2025
Pila solo 63419.9.2025
Jak se dostat s odpadní trubkou do této šachty?15.9.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz