Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště

host - 230.129 (?)
11.3.2010 20:14

Ma´to, ta vlevo by ještě mohla být Rosarium Uetersen. ta má taky tuto barvu. zajímavé, že je v různé půdě jiná. moje je podobná té tvé -.a u dcery, kde je množená z mojí  - je více do cihlové barvy.  Eden rose je krásná, letos už mi snad pořádně zakvete - pokud nezmrzla.a ta žlutá je taky krásná. ještě jsem ji neviděla ve větším, vždy jen detail.   Kaja

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 130.127 (?), 11.3.2010 11:18

Neviem či je to anglická ruža. Tá v strede je Ruža z Edenu a tá vpravo je Adson von Melk. Tieto dve mám od Starkla a sú naozaj nádherné, aj keď tá Adson veľmi trpí na slnku. Táto fotografia je robená doobeda, tak boli kvety ešte krásne, ale poobede dosť opadávajú. Tú celkom vľavo som kúpila len na inzerát cez záhradkár a vôbec na nej nebol názov. Ale je krásna. Asi najtrvanlivejšia zo všetkých mojich ruží a kvitne celé leto. Maťa

host - 230.129 (?), 11.3.2010 20:14

Ma´to, ta vlevo by ještě mohla být Rosarium Uetersen. ta má taky tuto barvu. zajímavé, že je v různé půdě jiná. moje je podobná té tvé -.a u dcery, kde je množená z mojí  - je více do cihlové barvy.  Eden rose je krásná, letos už mi snad pořádně zakvete - pokud nezmrzla.a ta žlutá je taky krásná. ještě jsem ji neviděla ve větším, vždy jen detail.   Kaja

host - 67.102 (?), 22.3.2010 12:31

Barva růže vlevo by mohla odpovídat růži Rosarium Uetersen, ale ta má bohatší květenství - asi je teprve na začátku kvetení. Ta pnoucí vpravo v teplých žlutooranžových tónech připomíná krásnou popínavku Moonlight od šlechtitele Kordese.

Vlaďka

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025