Dobrý den, tuto růži jsem kopila jako Queen of England. Neřekla bych, že je to ona. Před rozkvětem je poupě úplně bílé, vevnitř pak asi jako jabloňový květ. Není to polyantka - na každém stvolu má jen jeden květ. Navíc druhý exemplář udávané odrůdy vysazený ve stejný čas hned vedle se jako polyantka zatím tváří, ale má docela malá poupata.
Martino, koukla jsem na seznamy růžových školek, o kterých vím. Zatím NENÍ u p.Šípa, p.Šťastného, u Pelcových, u Kalvody, v Malochýně ani v Kunraticích, Krásné růže ji také nemají psanou, ale tam by vám mohli poradit, kde ji sehnat. Lída
ahoj - tak ta růže asi nebude nikde. dívala jsem se i u nás tady na Moravě. Příbor nemá.. ještě jsou Fryčovice, ale tam asi na jaře nebude.je dost vyprodaý.další možnost je řízek z Chotobusi kde ji mají a naočkování.. buď u Pelcových nebo snad Dresla z Krásných růží.. možná by vyhověl i p. Šíp
Dobrý den, tuto růži jsem kopila jako Queen of England. Neřekla bych, že je to ona. Před rozkvětem je poupě úplně bílé, vevnitř pak asi jako jabloňový květ. Není to polyantka - na každém stvolu má jen jeden květ. Navíc druhý exemplář udávané odrůdy vysazený ve stejný čas hned vedle se jako polyantka zatím tváří, ale má docela malá poupata.
Queen of England prodávají v krabičkách hobbymarkety. Pokud je to tenhle případ, buďte ráda, že odpovídá barva a druh. Jednou se mi poštěstilo, že tam bylo, co mělo. Pak už opakovaně ne.