Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Děkuji, já věděla, že to paní Lili bude vědět !

Problém je pojmenován a můžeme vytáhnout do boje.

Já ale stejně nevím, jestli ty keříky nemám vykopat a nahradit něčím jiným. Jsou opravdu staré a slabé. Jeden z nich má jediný výhon, tak je to takový utrápený pohled. Doufala jsem, že na jaře po ošetření a pohnojení vyžene aspoň trošku, ale nic se neděje, a ještě k tomu ty okousané květy...

Druhý má výhony asi tři, a protože jsem je na jaře nestříhala, tak z nich vyrazily boční větvičky druhého řádu,  tak to aspoň není takový zoufalec jako ten druhý keř. I když tedy taky nic moc. Navíc mi jako odměnu za péči letos vyhnal jeden silný vlk, který se ježil ostny jako meči a rostl jako blesk  - než jsem se otočila a zašla do dílny pro rukavice, abych ho vylomila, narostl na půl metru .

Akorát tedy nevím, když keříky vykopu, čím je nahradím. Prý se nemají růže dvakrát dávat na stejné místo. Ale místo, kde tyhle keříky jsou, je pro ně ideální. Myslíte že by stačilo dát nové keříky třeba o půl metru dál a mezi to nasadit afrikány, aby zlikvidovaly háďátka?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika