Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

"Jedlost" (ci ne) revy jsem volil dle predchozich zkusenosti s rodinou a revou.

Dcerka ji jak mostovaci, tak stolni vino, oboje spise tak aby se nereklo nez ze by se po tom mohla umlatit. Kdyz jsme meli v predchazejicim baraku na zahrade 8 hlav nejakeho nemeckeho mostovaciho (nevim co, dal to tam predesly majitel), tak neco snedla, ale nic moc. Z tech 8 hlav jsem vymostoval tak 15-20l kazdej rok (lis mam :)), a vetsinu jsem toho vypil sam (manzelka neni ani na vinovou stavu, ani na burcak)..

Takze je to spise pro mne, neco malo na jidlo, a par litru mostu ci burcaku. A abych pravdu rekl, ja i na to jidlo preferuji mostovaci, nez stolni (jsem napul z jizni moravy, napul z tokajske oblasti, a vetsina stolni revy mi prijde prilis sladka a hlavne chutove prehnana oproti tomu co jsem ja zvykly :))

Na pergole budou jeste ciste stolni revy, ale to bude spise pro navsevy nebo kdyz budeme na zahrade grilovat, at se da proste z pergoly utrhnout.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika