Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dakujem za info.
Predpokladam, ze Alviku mate v tom neosetrovanom vinohrade kde su aj Poslannik, Everest, Atos,... o ktorych ste uz skor pisali, ze dostali mucnatku a popraskali.
O tom ako ste striekali ste uz podrobne pisali skor ("Letos jsem při rašení postříkal Sulkou,...Pak až v druhé polovině července některé keře Karathane New"),
ale nie je mi jasne ci v tom vinohrade-Alvika ste tento rok striekali len 1xSulkou, alebo ako? alebo mucnatka vo vinohrade-Alvika bola len kvoli prehusteniu?
Spominali ste aj Cornyj Kristal tiez od Kalugina, ktory bol bez chorob - on bol tiez vo vinohrade-Alvika?
Myslite, ze je dovod si kvoli odolnosti/citlivosti vybrat inu odrodu od Kalugina ako Alvika?... alebo teda ci ine odrody Kalugina su v zasade odolnejsie na mucnatku ako Alvika? napr. ten Cornyj Kristal ci Cornyj Jastreb? (Poslannik vyzera byt dost husty strapec, tam by som skor cakal problem s mucnatkou ako Alvika)

Viem, ze robit zavery z tohto je velmi zradne ...
Vidim aj u mna ako rovnaka odroda len o par metrov inde zvlada chorobu vyrazne odlisne. Napr. Galachad pri dome v tieni a silne prehusteny bol velmi poskodeny mucnatkou 90%,...inde napr. cca zdravy... pri rovnakych postrekoch.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika