Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

o Kapelušném je to to, co jste napsal, v mnoha případech pravda. Ale Furor patří k výjimkám, je to skutečně výborná odrůda. Podle informací z východu je zrání 120 dnů, velikost bobulí 15-20 (25) g, hrozny i přes klogram a harmonická chuť.

Mám čtyřletý Furor a jsem si jeho pravostí jist téměř na 100 %, a to vzhledem ke zdroji sazenice a k jeho vlastnostem. V roce 2018 dal první úrodu, asi 4 hrozny kolem 3/4 kg, bobule krásné, modré, kulaté, vyrovnané, hmotnost bobulí odhadem 12-15 g. Chut harmonická, výborná. O tom, že by měl mít hrbolatý povrch, mi není nic známo. Letošní rok se mu však (i kvůli mé chybě) vůbec nevydařil, takže fotky nejsou.

A teď do výše uvedeného hodím trošku vidle. Na východě jsem sledoval diskusi o tom, že jsou Furory dva, jeden s ženským typem květu, jeden normální. Naštěstí plodové vlastnosti mají být podobné. Příští rok se podívám, jaký typ květu má můj Furor.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika