Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nevím jaká je úspěšnost s řízky, ale pokud nebyly zakořeněné tak je to asi úspěch :)

Mám strach sázet révu "plytko" aby kořeny nešly jen povrchem. Až čas ale asi ukáže jestli to má nějaký význam sázet je ve zdejších podmínkách do hluboce zkypřené půdy.

Už jsem to tady myslím psal v jiném tématu, vysázel jsem několik druhů odrůd a ty kterým se bude dařit a budou zde spolehlivě dozrávat mají zajištěnou budoucnost na budoucí viničce. Pozemek to je 1350 m2 mírný svah. Tam předem počítám se Solarisem a Cabernet Cortisem.

Řezat chci koncem týdne, má být +6°C, loňi jsem řez moc ještě neuměl, letos mám naštudováno a řezat budu 30 keřů, některé 2 leté některé 1 leté, vše RH vedení na jeden plochý tažeň a 4-8 oček.

Odrůdy mám Solaris, Bianka, Cabernet Cortis, Královna vinohradu, Beloe čudo, Einset Seedless, Sommerset Seedless, Kobzar, Galahad, Prim a Sieger. Předloňi se neujaly Vostorg a Juznyj. Solarisu mám cca 9, CC 7 a Bianca 5 hlavy. Zbytek jsou po jednom kusu.

V Tyře jsem nebyl roky, nevím kde je tam hřbitov, ale zajedu se tam někdy mrknout. Tichá nevím kde je. V okolí je pár hlav révy, ale jen tak po jednom kousku u domu a spíš na okrasu. Hrozny vesměs modré, kulaté cca 7mm, chuť v září kyselá. Nějaká větší vinička je údajně na Milíkově ale nevím kde. Ještě pár hlav je na Filipce u farmy což je dost vysoko, letos tam na to mrknu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika