Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Rozhodně nevylamovat všechny, jen v zóně hroznů, pokud nějaké rostou i pod hroznem, tak ty samozřejmě taky. Zbytek ponechat, ale v místech, kde je to přehuštěné, protrhat, prostě podle citu. Zakracování zálistků, to asi jedině až přerostou drátěnku, tzn. současně s osečkováním, nedovedu si představit ve vinohradu, byť malém třeba o 500ti hlavách, prolézat pečlivě každý keř a zakracovat každý zálistek přesně za 3.-4. listem. Dobře je to vysvětleno v Pavlouškových knihách, doporučuji spíše tu levnější o stolních odrůdách, ta dražší o vinohradnictví se snaží obsáhnout úplně vše, poměrně hodně se zabývá velkovýrobní agrotechnikou a některé zajímavé detaily a triky použitelné pouze pro zahrádkáře a malovinaře, tzv. "čučkaře"  v ní vůbec nejsou uvedeny, ať už kvůli tomu, že nebyl prostor, nebo záměrně. Ve výsledku to není vůbec tak zajímavé čtení, pokud člověk zrovna nevlastní produkční vinohrad a příslušnou zemědělskou techniku.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika