Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím Vás pán Zyjan! S pojmom dezertné vína som sa stretol pri rozprávaní o vínach v spojitosti so sladšími vínmi vyrobenými aj z iného ovocia ako hrozna, napr. z ríbezlí. Ukrajinci však dezertnými vínmi myslia ostotne iba vína z hroznového muštu s vysokým obsahom prírodného cukru, ktoré majú vysoký zvyškový cukor. V knihe "Čo neviete o víne" od Doerra, Roedera a Johna sa dočítate, že dezertnými vínami sa v minulosti nazývali likérové vína, napr. španielske Sherry a Malaga či talianska Marsala. Fedor Malík v knihe "Vinársky rok" píše, že dezertné víno je víno vyrobené z hroznového vína, cukru, rafinovaného liehu alebo vínneho destilátu (obsah 15-22,5% obj. etanolu).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika