Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Moc to tady nepatří - k broskvoni Harbinger - taky končím postřikem proti kadeřavosti, a i ten mívá jen podpůrný účinek. Pokud "nevyjde" počasí, je kadeřavost i přes postřiky velká. A při dozráívání je to totéž - nejdůležitější je, aby se ke každému plodu dostalo slunce. Pokud je červenec deštivý, žádná chemie nepomůže /ale letos byla úroda exluzivní, že?/. A určitě to odrůdou není, jsou na tom stejně téměř všechny broskvoně, záleží na stanovišti. Všeobecně si myslím, že chemie by se na malých zahradách moc používat neměla. Kdo z vinařů potvrdí, že byť stříkal proti perenospoře, tak letos se mu na listech neobjevila? Všeobecně používám chemii u všech plodonosných rostlin do stádia květu, pak už ne. A pokud srovnávám s "chemiky", vychází mi to téměř nastejno. Něco jiného je pěstování révy ve velkém - tam se nemoc rychle přenáší a zásah je nutný. A tak riskuji -  buď si pochutnám na vědomě zdravém hroznu či jiném ovoci, nebo to nevyjde a musím do marketu koupit si to, co bych sklidila po použití chemie u sebe-a to pak mně to v tom marketu vyjde levněji.

Moje réva má ještě pořád krásně zelené listy /ty, které byly chráněné před deštěm-pod stříškou/. Když se dívám z okna, na těch 20 cm sněhu, je mi ouvej. Bude to mít vliv na vývin oček pro příští rok?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika