Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ke snížení kyselosti vína se normálně používá vápenec či vápenné sloučeniny.

Zkusil jsem použít pro tento účel jedlou sodu a kyselost vína jde také dolů. Ale kromě kyselosti se ztrácí i vůně a při větším množství sody se mění negativně chuť.  Nevíte někdo, zda dojde časem k vysrážení chem. sloučenin a stabilizaci chuti a vůně?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika