Použití neselektivního herbicidu

Josef. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2694) - 74.206 (?)
11.8.2011 21:44
Ano, můžete to tak udělat. Přesněji: nyní postříkejte, po zaschnutí plevele plochu zryjte, přičemž 1/2 nebo 1/3 plochy napřed pohnojte chlévským hnojem. Na vyhnojené ploše budete příští rok pěstovat nejnáročnější zeleninu (např. okurky, rajčata apod.), na nehnojené půdě můžete pěstovat cibuli, česnek apod. Takhle to střídejte: první rok po vyhnojení - nejnáročnější zeleniny tzv. první tratě, druhý rok méně náročné zeleniny tzv. druhé tratě a třetí rok neméně náročnou zeleninu třetí tratě, tzv. "doběrné" plodiny. To je velmi stručný základní návod. Více si už vyhledáte anebo si necháte zase poradit od zkušenějších zelinářů (k nimž však já nepatřím). Ať Vám to roste Vám přeje Josef.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 42.222 (?), 11.8.2011 18:34, zobrazeno: 3476x

Dobrý den rozhodl jsem se založit zeleninovou zahrádku (cca100m2) na stávajícím místě je zatím tráva Můžu použít na zlikvidování trávy třeba Rundap a příští rok na jaře na připravenou půdu sázet Děkuji za odp.

Josef. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2694) - 74.206 (?), 11.8.2011 21:44
Ano, můžete to tak udělat. Přesněji: nyní postříkejte, po zaschnutí plevele plochu zryjte, přičemž 1/2 nebo 1/3 plochy napřed pohnojte chlévským hnojem. Na vyhnojené ploše budete příští rok pěstovat nejnáročnější zeleninu (např. okurky, rajčata apod.), na nehnojené půdě můžete pěstovat cibuli, česnek apod. Takhle to střídejte: první rok po vyhnojení - nejnáročnější zeleniny tzv. první tratě, druhý rok méně náročné zeleniny tzv. druhé tratě a třetí rok neméně náročnou zeleninu třetí tratě, tzv. "doběrné" plodiny. To je velmi stručný základní návod. Více si už vyhledáte anebo si necháte zase poradit od zkušenějších zelinářů (k nimž však já nepatřím). Ať Vám to roste Vám přeje Josef.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz