Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ten sposob uvazovania je uzasny. Narobim si okolo domu bordel, vsetko zasvinim a potom sa pricinim, aby niekde zmizla kvalitna ornica zo svojho povodneho prostredia, najlepsie cernozem, aby som si mohol urobit anglicky travnicek. Si uvedomte, ze poda sa neda vyrobit.

Bez ohladu na tento postoj vsak nema zmysel navazat kvalitnu zeminu na ten bordel tak ako je, obzlast ak to je ilovita poda. Najvacsi bordel z vrchu zobrat a pretriedit, ocistit od kamenov, pripadne inych veci co tam nepatria. Zbytok poriadne porylovat, prekyprit, obnovit strukturnost. Nechat narast burinu, prip. zelene hnojenie, aby sa uvidelo, v ktorych miestach je problem s rastom a na tie sa zamerat. Ak to dopadne dobre a bude tam len travnik, tak podla mna nema zmysel navazat tam kvalitnu ornicu. Ja mam ilovitu poda a travnik s tym problem nema. A ak to nedopadne idealne, staci pridat cistu zltu spras. Mam overene, ze zmiesanim s ilovitou podou vznika kvalitna poda.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika