Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Řekl bych, že jakoukoli snahou o zakrývání těchto pařezů je spíše ještě zdůrazníte a přiděláte si práci. Já osobně bych pařezy nijak nezakrýval ani bych z nich nedělal "květináče" (spíše pseudokvětináče). Ty budete muset hlídat, zalévat, letničkami vysazovat, atd.  (A úplně nejhorší je pařezy, které chcete zamaskovat, něčím nastavovat...)

Celé okolí Vašich pařezů bych osázel středně vysokými a kobercovitými trvalkami. jako příklady uvedu stálezelenou bergénii a barvínek, dál třeba ke všemu velmi odolné denivky, kakosty, krásnoočka, rudbékie atd.atd.; případně i nějaký menší či větší keřík: třeba tavolníky nízké či japonské, mochny, stálezelené brsleny... (výsadbu namulčujte kůrou a nebudete muset skoro zalévat a plít).  Prakticky během jedné sezóny Vám pařezy zmizí v zeleni tak, že je ani neuvidíte a až po letech ztrouchniví, zůstane Vám pěkná výsadba.

 Josef.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika