Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Doporučuji jen za sebe- zahradnictví Marciánová Kostelec na Hané. Začínali jsme stavět na zelené louce- ve svahu- pan Marcián jásal, my už méně- za projekt i terénní úpravy z toho odvozené jsme sice zaplatili, ale dostali nezaplatitelné- vyřešil naše výškové členění pozemku naprosto úžasně- vč. koupacího jezírka naprosto perfektně. Svah byly okolo domku ze všech stran- a ejhle- máme i krásnou rovinu, kde si hrají děti- vyřešila to výstavba zídky a dohrnutí hlíny... Realizace jsme dělali zcela postupně, co jsme zvládli sami, dělali sami- i kamenné zídky jsme stavěli sami- je to docela zábava a efekt super. Ty terénní úpravy bychom nikdy sami nevymysleli, i když jsem oba vysokoškoláci a navíc myslím docela šikovní na hodně věcí. Dokonce pan M. zasáhl i do projektu domu- předsunutá garáž, na níž byla navržená normální střecha, má nyní střechu vodorovnou, pochozí- naprosto perfektní a praktické řešení při spojení s druhou částí zahrady. No já pěju jenom chválu. No prostě: ušetřili nám spoustu nákladů, vyřešili spoustu problémů, které bychom ani nepředpokládali, ale které by následovaly- výsledkem je řešení, které už teď každý obdivuje, i když výsadby ještě nejsou hotové. Jistěže bychom to zvládli i sami, jsme šikovní, navíc já jako správná váha jsem údajně- a jsem o tom i přesvědčena- velmi esteticky nadaná, navíc milovnice zahrady, které už toho hodně nastudovala... Ale nikdy by to nebylo TAKOVÉ!

A pokud stavíte např. "na zelené louce", je dost obtížné pustit tam těžkou techniku, když už jsou hotové ploty atd. Je lepší si nechat udělat projekt už ve fázi hrubé stavby - pokud pozemek není úplně placatý- dají se s tím dělat divy- mophu potvrdit. My jsme to třeba původně nevěděli, že nám zahradní architekt i zmodeluje terén a de facto vyřeší vše- díky, že nás k M. osud zavál. Perfektní práce i jednání.   Zdravím všechny Jity

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika