Příspěvky uživatele - Walter

Jak jste na tom s vláhou v zemi, 11.12.2017
taky jsem z jihu Čech a v současnosti si na nedostatek vláhy neztěžuji. Naopak, potřebuji zrýpat záhony a na tuto práci je půda příliš mokrá. Ono je něco jiného, když v létě neprší 3 týdny vkuse a přitom je obrovský výpar kvůli vysokým teplotám, než... celý příspěvek >
Krmítko pro ptáky v zahradě, 10.12.2017
Tyjo! A to jim do všeho sype? To aby si toho pořídil na zimu pár metráků. A v zimě tam pak ptákům musí dělat řídícího létání, aby nedošlo ke srážce. No ale jinak někdo nemá nic, někdo jich má víc.
Harbrite vs. Harbinger - odolnost?, 9.12.2017
Pokud je mi známo, tak jednotlivé odrůdy broskvoní mají jen dva druhy květů, a to miskovitý a zvonkovitý typ květu. Zmiňuje-li někdo ještě typ květu růžovitý, pak se asi jedná, ať mě někdo opraví, jestliže se mýlím, o zkomoleninu, která mohla... celý příspěvek >
Krmítko pro ptáky v zahradě, 9.12.2017
Letos samozřejmě napadání zrajícího ovoce ptactvem nabralo na intenzitě, neboť ptáků bylo letos stejně, jako jiná léta, zatímco úroda byla místy hluboce podprůměrná a tak se pomyslně musela stejně velká populace ptáků rozdělit o menší krajíc.
Traktor nestartuje, 9.12.2017
i když píšete, že baterka je nová, vypadá to právě na problém s ní. Nebo zaoxidované kontakty. Zkuste nastartovat s jinou baterkou.
Krmítko pro ptáky v zahradě, 9.12.2017
nic jsem nepřevrátil, převracíte to vy. Primárním důvodem zakládání zákrskových výsadeb nebyla ochrana před ptáky, ale zvýšení produkce ovoce na plochu a snížení nákladů na produkci. Ochrana před ptáky a kroupami sítěmi přišla až potom.
Krmítko pro ptáky v zahradě, 9.12.2017
zrovna nedávno jsem si říkal, že si budu muset pořídit brýle.
Krmítko pro ptáky v zahradě, 9.12.2017
dovolím si oponovat, důvodem pěstování ovoce velkopěstiteli na nízkých tvarech není lepší možnost ochrany před nálety ptactva, ale snaha o maximální produkci ovoce na konkrétních plochách s minimalizací nákladů.
Harbrite vs. Harbinger - odolnost?, 9.12.2017
ve vašem případě, pane Paule, bych se v první řadě zajímal o to, zda odrůdy broskvoní, které chcete pěstovat, mají zvonkovitý typ květu, který přežije bez úhony mráz až do -5°nebo miskovitý typ květu, který přežije jen do -2°. Chuť, plodnost, doba... celý příspěvek >
Krmítko pro ptáky v zahradě, 9.12.2017
vlivem činnosti člověka  tak ve městech bych to viděl hlavně vlivem činnosti toulavých koček.
Krmítko pro ptáky v zahradě, 8.12.2017
na tom něco je. Ale jinak, dnes, jak je vidět, si na stavbách krmítek udělali někteří živnost a proto je všude hromada reklamy na krmení ptáků. Ono by se ale mělo jednat pouze o přikrmování v dobách hlubokých mrazů.
Molice vlaštovičníková na brukvovitých, 8.12.2017
Samozřejmě mívám s molicí také problémy, i když asi ne tak velké, jako ti z vás, kteří sousedí přímo s polem řepky. Moje poznatky, jak se vyhnout nutnosti chemického zásahu proti molici vlaštovičníkové jsou tyto: pěstujte jen rané odrůdy košťálovin,... celý příspěvek >
Krmítko pro ptáky v zahradě, 8.12.2017
A je po ptákách! Popravdě, sýkorky vůbec neocení, jestli jsem jim krmítko vyrobil sám nebo ho koupil u diplomovaného specialisty na práci se dřevem. Jim jde hlavně o to, co a kolik jsem tam toho nasypal. Tak už jdu... jim nasypat.
Identifikace rostlin dle listů, 5.12.2017
ten horní list mi připadne jako ibišek
Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 5.12.2017
no vždyť vás nikdo nenutí k ničemu
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika