Příspěvky uživatele - 187.224

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 5.11.2015
Popravdě, tohle bych nečekal. K první degustaci bych si pro porovnání přikoupil ještě lahev dobrého francouského a porovnal chuť vína, s chutí "zavařeného nehotového nakvašeného vinného nápoje z červených hroznů".    j.c.
Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 4.11.2015
Taky na to není jednoznačná odpověď, V závislosti na teplotě. V pokojové      4 - 8 dní???     j.c.
Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 4.11.2015
Postrádám ve Vašem postupu několik fází jako jsou dokvášení,, odkalování, stáčení, filtrace - obecně školení vína. U červeného je dále žádoucí, aby proběhla jablečno mléčná fermentace.  Rovněž se nějak pozapomělo na bentonit, síření popř léčení... celý příspěvek >
Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 3.11.2015
cituji z Vašeho příspěvku... Cukr se přidává vždy až do vylisovaného moštu...      při výrobě červeného je to samozřejmě nesmysl. ...část moštu přihřát a v něm ho rozpustit...  samozřejmě může ale pokud má víno něco... celý příspěvek >
Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 3.11.2015
Přicukřit ihned, ještě před začátkem kvašení.    j.c.
Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 3.11.2015
...je vhodná kaďa, otvorený sud, alebo kanva z plastickej hmoty... Pokud máte v prostorách, kde víno budete nakvášet octomilky, nějakým způsobem si nádobu proti nim zabezpečte, Osobně se bez nich ve víně obejdu, Dobrá je plachetka z prostěradla,... celý příspěvek >
Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 3.11.2015
Probůh, hlavně NIC nezahřívejte. Cukr nasypte do rmutu do nádoby, kde se chystáte víno nakvášet a chvíli s tím vydržte míchat. Červená vína se doslazují na 23°NM. O zbytek se postarají kvasinky.      j.c.
Kopr roste až teď, 3.11.2015
My dělali kulajdu. Zbytek přišel zmrazit, protože se záhon musel poryt.  j.c.
Oblíbený kvíz - hrušky, 1.11.2015
Plody BL znám z některých stromů i v této podobě. Zejména když jsem viděl fotku s plody na talířku, jak by byly na jazyku. Vonka, může být. Neznám ji, na netu je o ní informací velmi málo.    j.c.
Oblíbený kvíz - hrušky, 1.11.2015
Boscova lahvice, Nejlepší hruška na světě,    j.c.
Teď a nebo na jaře?, 1.11.2015
Dávám část společně s kompostem na podzim při rytí, druhou při přípravě záhonu na jaře před výsadbou společně s cereritem zapravuji do půdy rotavátorem.  Je pravda, že s granulovaným hnojem nijak nešetřím. Z dlouhodobějšího pohledu mění zřetelně... celý příspěvek >
Studené vedení kvasu - jablka, 1.11.2015
Jsme ve vláknu o pálenkách, často sem zabloudím, když mám zrovna kalíšek s vůní švestek nebo meruňek na stole. Nad těma hrubkama bych osobně přivřel oko.   j.c.
Kvašení ušlechtilými kvasinkami nebo nadivoko, 30.10.2015
Sirka. Vada kvašení, nemoc kvasinek. Nastartování kvašení proběhlo správně, vzápěti chyběla kvasinkám výživa. Stává se to u neodkalených moštů s vyšší dávkou postřiků na slupce. Pokud nekvasí mošt příliš dlouho, lze ještě dodat, ale rychle. Produkt... celý příspěvek >
Presny recept na vino z hrozna modreho neskoreho, 29.10.2015
Vodu nééé. U červených odrůd cukr na 23 °NM Zadejte si do vyhledavače - Technologie výroby červených vín.   j.c.
Identifikace houby na zahradě, 22.10.2015
Čirůvka fialová??    j.c.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika