Příspěvky uživatele - 65.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Leskora, 5.7.2015 Obsahuje fotku
Leskora prave dozrela ma male plody vyfarbena je nadherne, chutovove vlasnosti sladkasta priemerne štavnata, menej vyrazna marhulova chut na Sylred sa nechyta.
Sylred, 2.7.2015
Leskora začina dozrievat, som zvedavy aka bude chutovo, počitam pri tychto teplotach 33C za 3 dni.Na buduci tyžden hlasia 38C teploty to sa urychli dozrievanie.
Sylred, 30.6.2015 Obsahuje fotku
Diky Peter, krasne teple slnečne počasie praje marhulkam dnes koštovany Sylred sladky štavnaty tipicka marhulova chut a ta nadherna farba poslednych 5 rokov dozadu nebol taky bombovy ako je teraz ako vravime z P.P. nebičko v papulke.
Sylred, 22.6.2015 Obsahuje fotku
Sylred sa krasne vyfarbil je vedši než mynuli rok a krasne farebny, ešte je tvrdy chce to viacej tepla zrely by mohol bit tak asi za 5 dni.
Suchá skvrnitost listů peckovin, 21.6.2015
Na niektorych marhulkach sa mi tiež objavila sucha škvrnitost zajtra to streknem mam kupeny Talent, Sylit.Signum postriekam aj slivky.
Rubista, 21.6.2015
Pozeral som tie rakuske stranky čo sem dal Pavel myslim si že mame Auroru, vôbec tam nepišu že by tato odroda mala bit sladšia skor kysla.
Rubista, 20.6.2015 Obsahuje fotku
Zdravim pan Červenka ja chodim už rok na podobnu stranku Apricot Rubista, včera sme koštovali zrele plody nerubisty preto že je stale chladno malo slnička marhulky su štavnate sladkokysele chybaviac sladkosti slaba marhulova aroma.Pavel.cz dal... celý příspěvek >
Rubista, 18.6.2015 Obsahuje fotku
Rubista to Peter nebude predali nam niečo ine, je to skora marhulka už je skoro zrela uvidim aka buse chutovo.
Nejranější odrůdy meruněk, 18.6.2015 Obsahuje fotku
Sylred sa prave krasne vybarvuje.
Co ničí švestky, 6.6.2015 Obsahuje fotku
Taphrina Pruni.
Co ničí švestky, 5.6.2015 Obsahuje fotku
Može ist o Gnomoniu skuste streknut s Talent ,Horizon alebo Ditan, Novozir.Grmanim slivkovy - Taphrina Pruni.
Pavias, 6.4.2015
Pan MIRDA ta chut je vyborna testovalo sa to viac rokov je tam viac odrod žltych broskyn ked vam napišem že testuju viac druhov odrod nielen broskyn nebudete mi verit.Je to največšia šlach.stanica v Eu dobre dotovana maju 100 000 odrod aky tam musi... celý příspěvek >
Pavias, 6.4.2015 Obsahuje fotku
Pavias nazyvaju žlte Broskyne v Španielsku su to novošlachtence ktore sa daju už kupin nie u nas ale vo vyskumnom a šlachtitelskom ustave v Španielsku, znamy zahradkar mi napisal su vedšie chutovo lepšie než červenoplode broskyne a moc lepšie ako... celý příspěvek >
Reklama na zemiaky, 3.4.2015 Obsahuje fotku
Velkonočna špecialita.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 3.4.2015 Obsahuje fotku
Ešte je to stale dobre dokial niesu velke mraziky aj ked dene pada sneh a ladovec je to velka skuška pre marhulky takyto rok nepametam, dam obrazky rozkvitnutych marhul a sliviek na juhu Eu už to kvitne.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika