Příspěvky uživatele - 19.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 27.8.2008 Obsahuje fotku
Teda Danielo to ta moje studna se s tou vaší měřit nemůže.Ale foto dám.jen jsem čekala až ten rošťák, jednoletý durman rozevře víc jak jeden květ.
Plíseň na javorech, 27.8.2008 Obsahuje fotku
Pane Jekyll, a co je tomu mému javoru? Dá se pomoci? Všimla jsem si na procházce, že to stejné mají i některé javory ve volné přírodě.
Ostružiny ve vodce, 26.8.2008
Marcelko, Marcelko samé alkoholové opojení, Vy, Vy jedna.U nás se tomu říká ovocný hrnec.Před mnoha a mnoha lety jej začala dělávat moje maminka a ne sic každý rok, ale semo tamo si ho uděláme.Je to mňamka, to máte pravdu.
Pochlubte se svojí zahrádkou, 26.8.2008
No tak lidičky, chvalte!!! Lepší zakůrovaný, nežli zaplevelený.A věřím tomu, že návrhy na osázení si Míša dělala sama, aspoň myslím, dle jejího fandovství do kytiček.Míšo moc krásný.Nedejte se odradit a posílejte fota dál, je na co koukat.Moc se mi... celý příspěvek >
Sundavillea Red - pěstování, 23.8.2008
Krásná!!!
chlupáčci, 23.8.2008 Obsahuje fotku
Tak to je několikanásobná radost.Krásní mazlíci.
Sundavillea Red - pěstování, 23.8.2008
Máte moc krásné rostlinky.Co udělají přes zimu to asi neví nikdo.Jeden zahradník vám řekne že ji můžete zimovat doma na okně, jiný že musí do chladna, shodit listy aby si odpočinula atd.No a vyberte si!! Asi musí každý sám zjistit co jeho rostlině... celý příspěvek >
Sundavillea Red - pěstování, 23.8.2008 Obsahuje fotku
Ahojky, tak jsem se konečně dočkala, první otevřený květ.Letos nějak nespěchá.Jak jsou na tom vaše Sundavilky???
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 22.8.2008 Obsahuje fotku
Ahojkyděvčata, koukám, že jste taky pěkné hračičky.Je to hezký.Já vám chci ukázat moji nevěstu, rozkvetla do krásy, jen ten ženich chybí.
nemám koťata, 20.8.2008
To je problém, věřím.Kocourů by se asi našlo dost, ale když mají být krásná chundelatá koťata, tak je třeba sehnat podobného rošťáka.A když se vám podaří najít ženicha a budou kočičí miminka tak se nezapomeňte pochlubit.Přeji úspěšné hledání.
nemám koťata, 20.8.2008
Paní Dano, moc hezký, vše, dítko, kočky a i ty kytky.Ty vaše kočky mají občanky?(papíry)
nemám koťata, 20.8.2008
Teda štěněcí babčo, tiše závidím.Užijte si jich dokud to jde, jsou nádherná.
Bromelie, 19.8.2008
Ahojky já dostala tuto kytku před dvěma roky.Odnože měla taky, já je oddělila a nepřežila ani jedna.Pak jsem si říkala, že jsem je raději měla nechat u původní rostliny.Vždyť v přírodě je taky nikdo neodděluje.Snad jak píše Karlos přesadit do trochu... celý příspěvek >
Rajčata - recepty, 19.8.2008
Páni, Lucko tak to jsem ráda, že se to povedlo a že je to to vaše čatny.Tak dobré pochutnání- asi nezbyde co???
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 18.8.2008
Tak to je Nádhera, paní Dano, kde ty obry zimujete?
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika