Příspěvky uživatele - 230.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
anglické růže, 21.6.2007
Připojuji se k chvále růže Remi Martin. Paráda, doporučuji.
Vlašský ořech - kde lze sehnat Vlašák, 20.6.2007
Ořešák bych sázel na jaře. Menší koruna - to je problém, ořešák je vzrůstný strom, menší korunu bude mít asi jen v případě, že bude trochu živořit. Soused takový má a je docela pěkný (vyžaduje hlubší, živné půdy). Tenká slupka - k dostání jsou jen... celý příspěvek >
Odrůdy, 19.6.2007
Také jsem po seznamu slídil, nakonec jsem ho (přiznám, že s trochou štěstí) našel. http://www.zeus.cz/vestniky/ooz_2004_02.pdf Zdravím.
Wistárie množení, 19.6.2007
Spolehlivě funguje zahřížení výhonu. "Nechtěně" tak zakořenil i výhon, zapomenutý na zemi.
Samosprašná cesmína, 15.6.2007
Třeba Ilex aquifolium "J.C. van Tol" Podívejte se namátkou na adresy: http://Třeba Ilex aquifolium "J.C. van Tol" http://www.skolky.cz/ http://www.zelene.info/skolky/default.asp?page=objednavky&pageindex=19&5=celanabidka... celý příspěvek >
Jetel plazivý, 14.6.2007
Já to vyřešil podobně. Před nastoupenou jednotkou jsem jetel povýšil na trávník a vlastně je pěkný. Trávník s jetelem mi nepřipadá nijak hrozný.
Zalévání thújí-prosba o radu, 12.6.2007
Po zasazení opravdu hodně (zvlášť v současném počasí). A první rok u takhle malých rostlin bych doporučoval udržovat zeminu stále vlhkou. Minimálně jednou týdně pořádně zalijte, aby se voda dostala ke kořenům (ne jen cmrndat při povrchu).
Conika, 12.6.2007
Není náhodou přisušená? Takhle v korytě... jsou vedra. Stejně bude muset jednou z koryta ven - nevím jak máte koryto velké, ale pokud se bude stromku dařit, povyroste.
Pivoňky - přesazení, 8.6.2007
Krásná, já si snad konečně pořídím digitální foťák, abych se moh příští rok taky pochlubit. Pivoňky jsou pro mě dokonalé květiny.
vrtule třešńová, 8.6.2007
Jste šťastná žena, máte sice vrtuli, ale máte třešně. Já letos problémy s vrtulí nemám, ale na třešni po pozdních mrazech není snad jediný plod. Počet mých stromů (2) převyšuje počet plodů. V letošním roce bych coby sadař zbankrotoval. Ještě, že mě... celý příspěvek >
rezavá kůra na jabloních, 8.6.2007
Mně se tohle objevilo na čačanské lepotici minulý rok. Pečlivě jsem očistil a zalakoval balzámem. Letos na jaře se lak odloupl, pod ním zase ten "rezavej semiš". Konzultoval jsem s kamarádem, který má snad nejvyšší možné zemědělské (ochranářské)... celý příspěvek >
Krtek - a je to, 7.6.2007
Nevzdávejte to! Doporučuji bojové prostředky chemické - Norat AG, výbušné - petardy do děr, elektronické - odpuzovač a rostlinné - afrikány. Doplňte ostřihanými vlasy, rozhozenými v kritických oblastech. Odchlupil jsem celou rodinu. Plošná válka.... celý příspěvek >
Pivoňky - přesazení, 7.6.2007
Je krásná. A postupně se dostanete do situace, že budete mít na zahrádce tolik pivoněk, že budete pracně hledat místo na další, kterou prostě musíte mít, krásná závislost.
Kosatec - kdy přesazovat a nároky, 7.6.2007
To určitě ne, stačí jednou za tři, čtyři roky. A klidně je dávám zpátky na stejné místo, jen je proberu, zeminu v rámci možností vylepším a jede se dál. Po téhle zmlazovací kůře pravidelně ožijí.
Stříhání vajgélie, 6.6.2007
Každopádně je dobré odstřihnout po odkvětu všechna zaschlá květenství. Jinak je možno střihat prakticky kdykoli, asi nejlépe v době vegetačního klidu. Průběžně je dobré odstraňovat slabé, polehavé a neduživé výhony. Zkrátka to, co se vám nehodí.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika