Příspěvky uživatele - 77.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
trávník - vápnění, 25.11.2008
Je to trochu složitější. Přítomnost mechu nemusí znamenat jen nedostatek vápna či kyselou půdu. Je to taky o struktuře půdy, nedostatku živin, světla, vzduchu.     Nicméně vápno do malty lze na vápnění zahrady či trávníku použít.
cibule ze semínka, 24.11.2008
Dřív jsem vysazoval sazečku. Už několik let pěstuji velké cibule z jarního výsevu.Zkoušel jsem to pouze s odrůdou Alice. Semena vysévám brzy - již v březnu. Před vásevem mělce zapravím pár lopat písku (kvůli mé jílovici). Semínka vysévám po 2-3 do... celý příspěvek >
použití dřeva na uzení nebo grilování, 24.11.2008
Myslím, že jasan lze použít bez obav.
Jaký druh švestky na slivovici?, 20.11.2008
Spíš Toptaste, ne?
Nahořklé maso z nové udírny, 12.11.2008
Netvrdím, že je to příčina kyselohořké chuti, ale udírna by neměla mít příliš dobrý tah a dřevo by nemělo hořet dokonale. Ty správné uhlovodíky aromatizující maso vznikají právě při nedokonalém hoření. Proto ohniště nemívají rošt a komín se uzavírá,... celý příspěvek >
Odstraňovanie listov ovocných stromov, 12.11.2008
Nevím, proč to dělá, musí to být hrozná práce. Tipuji že proto, aby všechno listí naráz pohrabala a měla před zimou pěkně uklizenou zahrádku. Odstraňuji pouze listy z vlasnoručně vypěstovaných stromků  před podzimní výsadbou.
odrůda Signe Tillisch, 12.11.2008
Jablka skutečně vypadají jako Grávštýnské, zejména na těch krajních fotkách. Málokdy ale vydrží svěží do listopadu.
Rakytník řešetlákový, 11.11.2008
Vzhledemk tomu, že se sazenice prodávají obvykle v květináčích, je doba sázení libovolná.
Jablečný burčák, 11.11.2008
Doba velmi závisí na teplotě - 3 až 10 dní. Pozná se to nejlépe ochutnáním.
Domácí šunka, 10.11.2008
Když budete solit čistou rychlosolí (Pragandou), bude šunka růžové déle. Ale myslím, že je lepší oželet barvu, než přidávat dusitanu.
Jablečný burčák, 10.11.2008
Bez kvasinek to jde zcela snadno, stačí nechat mošt pár dní stát. Ale jemnější není, naopak.
Kysané zelí, 9.11.2008
Zelí s nálevem DEKO obvykle vůbec nevykvasí. Vykvašené zelí je možno sterilovat ve sklenicích podobně jako okurky. Zelí s DEKEM sterilovat netřeba, konzervuje se benzoanem obsaženým v sáčku.
Kvas jablek, 9.11.2008
5% cukru je ještě dost, asi bych počkal, venku je poměrně teplo, mělo by to ještě dokvasit.    Nechá-li se kvas otevřený, nestane se nic, pokud je nádoba velká a kvasí se sladké švestky. JInak přístup vzduchu podporuje octovatění, část... celý příspěvek >
Opět pomologiské určení odrůdy, 9.11.2008
Malináč by to být mohl., Myslím, že malináč (hornokrajský) nebyl tak úplně zimní jablko-
Okružní pila Hecht 822, 5.11.2008
Uplně vaší diskuzi nerozumím, ale myslel jsem si, že proudové jističe hlídají proud, nikoli výkon, tedy vypnou při stejném proudu, ať je napětí jakékoli.  Možná se mýlím.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika