Příspěvky uživatele - 131.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ozdobnice obrovská - letos se jí nějak nechce růst, 12.7.2018
Poraďte prosim: Mojí ozdobnici obrovské se letos nějak nechce růst. Loni měla touhle dobou už víc jak metr a půl a letos ještě nemá ani ten metr. Čím by to mohlo být?
Čím strádá borůvka?, 11.7.2018
Moc děkuji za všechny příspěvky. I když z toho mám teď hlavu tak trochu v pejru :-) Daník tipuje, že je přeschlá a radí přidat kompexní hnojivo, Konvalince zase přijde přehnojená - pak by tale bylo lepší už ji nehnojit... Fakt nevím... Mám... celý příspěvek >
Čím strádá borůvka?, 10.7.2018
Je ve volné zemi, sázená byla před necelými 3 lety (na podzim) jako dvouletá sazenice do čisté rašeliny (následně přihnojována hnojivy na borůvky).
Čím strádá borůvka?, 10.7.2018 Obsahuje fotku
Poraďte mi, prosím, čím může strádat jedna z mých kanadských borůvek: Začalo to scvrklými plody a teď jí tak nějak divně usychají listy (viz foto). Zbývajících pět borůvek, které mám, vypadá parádně - mají přitom stejnou péči (zálivka, hnojení)... celý příspěvek >
Stromek rybízu zničehonič uschl? Co to mohlo způsobit?, 11.6.2018
Moc děkuji za reakce. Stromeček jsem prohlédla a žádné poranění jsem nenašla, kořeny užrané nevypadají, nedostatkem vody taky netrpěl a mšice se zrovna tomuhle vyhnuly (i když na jeho sousedech se jich pár našlo - ale nic hrozného, co by nespravila... celý příspěvek >
Stromek rybízu zničehonič uschl? Co to mohlo způsobit?, 10.6.2018
Zdravím všechny zdejší zahrádkáře a prosím o radu: Zničehonic mic uschl loni na podzim vysazený stromek bílého rybízu. Letos na jaře obrazil, měl tři strapce květů, následně plody, které již začínaly zrát, a pak najednou uschl. Čím to může... celý příspěvek >
Co mi to požírá třešničku?, 5.5.2018
Tu jsem podezřívala jako první, ale žádnou se mi nepodařilo najít, tak jsem si říkala, jestli to není něco jiného.
Co mi to požírá třešničku?, 4.5.2018 Obsahuje fotku
Nevíte, prosím, co mi to požírá listy třešničky a jak proti tomu bojovat? Děkuji.
Tykev k roubování melounů, 10.4.2018
Chtěla bych vás poprosit o radu: Poněkud nepěkně se mi vytáhly některé sazenice tykve Sprinter určené k roubování melounů. Můžu je stejně jako třeba sazenice rajčat zasadit hlouběji, nebo je to u tykve problém? Díky moc.
Chuť kamčatské borůvky, 5.3.2018
Parádní web Už vícekrát jsem na něj při hledání různých zahradnických informací narazila.
Kde koupit kvalitní ovocné stromky (zásilkové zahradnictví)?, 15.2.2018
Poraďte mi, prosím, v jakém zásilkovém zahradnictví objednat kvalitní prostokořenné ovocné stromky? S jakým máte nejlepší zkušenosti? Děkuji.
Kalina bodnantska “dawn”, 12.2.2018
A jak byla velká, když jste ji sázel? Ptám se, protože loni na jaře jsem taky jednu vysadila, ale je to zatím takový chcípáček, že si nedovedu představit, že ve třetí sezóně bude mít metr a půl. Ale byla bych ráda, kdyby jo :-)
Indiánská máta, 3.2.2018
Taky bych ji letos ráda prubla. Zaujala mě už loni, ale nakonec jsem dala přednost jiným rosltinkám. Takže by mě rady a zkušenosti ostatních taky docela zajímaly.
Čím hnojit rakytník?, 14.1.2018
Poraďte, prosím, čím nejleépe hnojit rakytník. Údajně je nejlepší vyvarovat se dusíku, naopak fosfor a draslík potřebuje. Díky moc a hezkou neděli :-)
Co je to za škůdce?, 23.9.2017
Moc děkuji. Foto je pár týdnů staré a je to paprika..
Další diskuze:  6,  7,  8  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika