Příspěvky uživatele - 128.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rubín naroubovaný na starším stromě, 30.9.2009
Ve vaší poloze se žádný jabko nevybarví jako Rubín, z těchto poloh mají Rubíny naprosto bezkonkurenční vzhled. A budete do té výšky těžko shánět něco podobného. Nechte ho růst, každý strom má své mouchy, Rubín tu, že se opravdu špatně řeže, protože... celý příspěvek >
Zelená slupka z vlašských ořechů, 29.9.2009
Taky se dá usušit. Pak udělat odvar a prochladlým opláchnout vlasy po umytí. Pro tmavovlasé.
Pěstování mrkve a salátu, 28.9.2009
Pokud je to v dostatecne teple mistnosti +10 st,  je limitni intenzita a delka osvetleni.
Myš - jak se jí bavit?, 26.9.2009
Kupte si past za korunu, dejte do ní lískový oříšek a nejančete.
Koňský/kravský hnůj, 24.9.2009
To byste si musela najít informaci z nějaké zemědělské literatury. Jedna z rozdílných vlastností je, že koňský hřeje. Tedy dá se s ním udělat pařeniště. Kravský taky, ale méně a ne tak dlouho.
Neznámý černý pták, 20.9.2009
Máte tam lísky nebo ořech? Ořešník?
Hnojit při výsadbě?, 19.9.2009
Když dokážete tak dobře vyhledávat, tak jste si určitě vyhledal informaci, že dusíkaté hnojivo se v půdě splavuje, kdežto fosforečné a draselné váže. Podle toho se zařiďte.
Papriky a feferonky, 15.9.2009
Zavařujem do běžného okurkového láku (Nova). Podle času a nálady vydloubu trochu semínek a blanšíruju, nebo ne. Blanšírované se lepší stočí do sklenice. Přidáváme kousekk cibule. Pěstujem odrůdu Beros, je pro nás akorát pálivá.
Jikov 1433 nedává jiskru, 14.9.2009
Asi se bude muset vyměnit celé zapalování, je zalité hmotou. Ale pro jistotu, zkontroloval jste pečlivě, jestli se ten šlusdrátek (červený) někde nedotýká kostry? Není prodřený třebas.
Jak se zbavit včel?, 14.9.2009
To možné je, je popsán případ, kdy roj zabydlel mezistropní prostor trámového stropu. Výška dutiny byla asi jen 14 cm, zato plásty přes metr dlouhé. Nevíme, co je to za budovu. A jestli jsou to opravdu včely, na fóru taky nezjistíme.
Hruška General Leclerc, 12.9.2009
Drobný dotaz Pro p. Vysloužila. Když píšete o Robertově - existuje ta hruška vůbec? Viděl jste ji někdy? Ochutnal? Opravdu je taková, jak popisují pomologie?  Jen mě to zajímá, sázet ji nemůžu.
Vodní gril, 10.9.2009
Ta pára v lavoru, resp. těsně nad ním bude mít okolo 100 st, podle tlaku vzduchu. Ale výše nad lavorem je pára promísená se spalinami a tam už bude teplota vyšší, podel intenzity topení.
Lečo, 7.9.2009
Ale mám SVOJE lečo, ze SVÝCH surovin, vím co jsem do něho dal.  Už několikrát se tu omýlalo  , že poměřovat zahrádkaření penězi dost dobře nejde.  Valnou většinu zeleniny koupíte v hyper celý rok bez omezení ve standardní řepovité... celý příspěvek >
Koňský trus jako hnojivo pro trávník?, 6.9.2009
Rekl bych, že nejlepší bude zkompostovat s trochou hlíny.  Nebo připravit podobně, jako substrát pro žampiony.
Poměr oleje do benzínu, 5.9.2009
Jste jeho tiskový mluvčí? Tak mi to objasněte.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika