Příspěvky uživatele - 95.70

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tophit, 6.9.2014 Obsahuje fotku
Po nekonečnych daždoch sa ukazalo krasne počasie hned sa zlepšuje chut nažho ovocia.Tophit je oplne obsypany plodmi, chutovo ešte nieje na špici ale slniečko mu ktomu pomože.
Tomcot, 31.8.2014 Obsahuje fotku
Tomcot je samoopeliva marhula velkost plodov ako u Madarskej mam ju na podpniku marhulovy semenač začala rodit hned v druhom roku po vysadeni.
Thames Cross, 31.8.2014 Obsahuje fotku
Stale je tvrda čakam aka bude chutovo vaha 81,5g.
Warwickhire Drooper, 31.8.2014 Obsahuje fotku
Nadherna gulata žlta slivka s červenim ličkom sladka štavnata keby bolo viac slniečka boli by ešte krajšie, ale na všetkych slivkach si pochutnavaju včeličky maju poslednu priležitost sa namlsat.
Coe Golden Drop, 31.8.2014 Obsahuje fotku
Dalšia z anglickych sliviek dozrieva je nadherna chutovo vyborna sladka štavnata.
Jefferson Gage, 31.8.2014 Obsahuje fotku
Foto ktore je na samom vrchu som dal omylom mal som vymenene štitky, teraz mi dozrieva Jeffersonka vynikajuca chut aj ked je špatne počasie sladka štava znej strieka zelenožlta farba.
Topfive, 31.8.2014
Dnes som koštoval posledne plody Topfive neskutočne vyborna chut pači sa mi že zreje postupne a nehnije hoci každy den prši.
Švestka Jojo, 31.8.2014
Slivku Jojo som mal 10 rokov stale som čakal na jej zlepšenie ale zlepšenie neprišlo, najlepši liek na nu bola sekera a ryl taku hnusnu slivku už v zahrade nechcem je to moj nazor.Na jesen ked Plantex Vesele otvara predajnu sezonu tam byva aj... celý příspěvek >
Aprimira, 29.8.2014 Obsahuje fotku
Dnes je Aprimira krasne vyfarbena chutovo lepšia ale plody tento rok male.
Další diskuze:  6  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika