Příspěvky uživatele - 185.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moruše, 3.4.2008
mame prastary cerny morusovnik a je to fantasticke ovoce. Sice barvi a z tricka to poradne nevyperete, ale moc nam vsem chutna. Plody musi poradne uzrat, takze to chce hodne slunicka a sbirat az ze zeme. Pod stromem mame travnik, takze zadny problem,... celý příspěvek >
hruška, 2.4.2008
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo nezná odrůdu hrušek "fajfka". Za mého dětství rostla docela často na Vysočině. Byl to vždy menší strom a plody vypadaly jako fajfky. Je to letní hrušeň, dozrávala vždy mezi prvními. Velmi sladká, zelenožlutě... celý příspěvek >
Problémy s plodností morušovníku, 18.3.2008
Moruse jsou skvele, maji velmi jemnou chut. Uznavam ale, ze z dlazby se spatne cisti, tudiz je nejlepsi mit pod ni travnik. Pak se daji i dobre sbirat. Nejlepsi jsou previsle odrudy, tam muzete pohodlne trhat ovoce rovnou ze zeme.
Burlat, 18.3.2008
Burlat se dá sehnat u pana Kalvody ve Mcelech (Mcely), nedaleko Mladé Boleslavi. Není to sice Praha, ale v rámci velikonocního výletu :-) V okolí je moc krasne. Má ji i na odnoži Mahalebka.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika