|
Příspěvky uživatele - 92.152
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Brynza, ovčí sýr, korbáčky, 2.4.2014 Obecně platí, že je dražší než v čechách. Korbáčiky stojí 4,9E za 0,5kg, bryndza 9e za kilo. Ceny jsou z Povinné (před Žilinou) z jedné dřevěné budce.
M. | | Stavba udírny s grilem svépomocí, 18.3.2014 V podstatě normální zdící maltou, někde v tomto vlákně jsem uváděl i přímo o jaký typ šlo. Byla z polské Castoramy. | |
| | Materiál na stavbu konstrukce skleníku, 2.3.2014 Ztracené bednění jsou betonové tvárnice, které se vylévají betonem. Nutno vykopat základy do hloubky podle místních podmínek (cca 80 cm), položit tvárnice a vylít betonem. Občas se mezi tvárnice vkládají ocelové pruty (dráty). Pro skleník bude stačit... celý příspěvek > | | Jak zničit včelí hnízda, 26.2.2014 Včelaři u nás dělají specialitu - víčkovici. Víčka plástu při stáčení medu se dávají do sklenice (ze skleice se nechá vykapat med po dva dny) a zalijí se 60%pálenkou. Po dvou měsících se nápoj stáhne do demižonu, kde se vyčíří. Výborné, můžu... celý příspěvek > | | Stavba udírny s grilem svépomocí, 29.1.2014 Opravdu krásná stavba, precizně provedená. Je vidět, že jsme národ šikovných kutilů. | | Stavba udírny s grilem svépomocí, 14.1.2014 Pěkné, moc pěkné. Jen tak dál kutilové!!! | | Jak naložit maso na uzení, 2.1.2014 Zdravím, dávám taky odměřených 20g na kilo masa, když posléze (za dva tři dny) dělám lák, tak 25g na 1 litr.
Ještě k délce naložení, mám zkušenost, že maso po domácí zabijačce může být naložené i 5 týdnů, maso koupené v krámě nechávám maximálně... celý příspěvek > | | Ktere dřevo vhodne na uzení a grilování?, 15.10.2013 To považuji pane doktore za velice odvážné tvrzení. Napadá mě hned několik dřevin, které bych nedoporučil. Jen pro příklad - výše uvedený akát nebo jasan... A propo, o dubu se tady taky vedly plamenné diskuze, sám bych na něm... celý příspěvek > | | Ktere dřevo vhodne na uzení a grilování?, 14.10.2013 Každého rozesměje něco jiného... naštěstí... Mě zase příjde úsměvné, že někoho vůbec napadne udit akátem... | | Ktere dřevo vhodne na uzení a grilování?, 12.10.2013 Sežente si 5 polen tvrdého dřeva (buk) nebo dřeva ovocného a neexperimentujte s akátem, který je jedovatý. Tedy pokud Vám není líto vlastního zdraví, případně investice do masa... | |
| | Ktere dřevo vhodne na uzení a grilování?, 2.10.2013 Na grilování je nejlepší grilovací uhlí, na uzení se hodí všechny ovocné stromy a k tomu buk (někdo používá i dub - nedoporučuji) a olše. | | Rajčata odolná k praskání plodů, 26.9.2013 Tož to ja taky a v podstatě není prasklé žádné rajské. Otec vedle mě má Tornádo a Býčí srdce a vše je tak na kompost. | | Rajčata odolná k praskání plodů, 26.9.2013 Nepřekonatelné je Bejbino. Prostě nepraská. | | Sklizeň rajčat 2013, 23.9.2013 Uff, to je nádhera. Pro jakou výstavu to pěstujete? | | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 22.9.2013 Já na příští rok budu vysévat stejně jako letos Bejbino. Proč? Rajče je to výborné a hlavně i po deštích nepraská. Pro mě nej tyčková odrůda. | |
|
|
Další diskuze: 1, 2, 3, 4 |
|
|
|