Příspěvky uživatele - 147.9

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lečo zavařené a zkažené, 27.9.2010
Zavařovat cokoli co má obsah tuku je problém. Chce to speciální víčka a nechat dost prázdného prostoru nahoře. Obracení sklenic je pověra, pokud jsou v pořádku chytnou i bez obracení. Pokud ne, obrácení nepomůže. Potvory bakterie prolezou všude a... celý příspěvek >
Élektrická versus benzinová pila, 21.9.2010
Já jsem měl léta benzínovou pilu a po zkušenostech s ní jsem si na zahradu pořídil raději elektrickou. Vadí u ní opravdu jen ten kabel ale v dosahu zásuvky to problém není. A máte polovinu práce s údržbou.
Stáří benzinu do pily, 19.9.2010
Mno dělal jsem kdysi u Benziny a na popsané názory na záruční dobu u benzínu se dívám poněkud s rozpaky. Nebo proč si myslíte že obchodní inspekce nesmí zveřejnit jména čerpacích stanic s vadným benzínem?
Jak mnozit jahody, 18.9.2010
Nejjednodušší způsob je odebrat výhonky z dobře plodících rostlin. Většinou se samy pokouší zakořenit. Zasadit je a čekat. Ale tím se zároveň šíří škůdci a nemoci. V jahodárnách to dělají lépe a je dobře zvážit zda raději nekupovat nové.
Mohu pokácet břízu?, 13.9.2010
Jeden drobný problém tu může být a řeší to vyhláška o stromech rostoucích mimo les. Pokud má bříza průměr kmene menší než 40cm tak by to problém být neměl. Jinak pozor na úřady.
Mrkev zavařování, 10.9.2010
Ano, to je pravda. Také jsem zavařoval mrkev s mizerným výsledkem. Ale prý pomůže jí druhý den sterilovat po vychladnutí ještě jednou. Totéž hrášek apod. Jde to ovšem jen s víčky Omnia která se spolehlivě uvolní a pak zase přilehnou. Já teď zavařuji... celý příspěvek >
Roundap a kompost, 9.9.2010
Určitě ano. Plevel je svině.
Slimáci, 8.9.2010
A já jsem si říkal proč mám na zahradě najednou tolik ještěrek. No teď je budu mít ještě radši.
Roundap a kompost, 7.9.2010
Ale lépe je počkat až ten Roundup uschne.
Jak na Bršlici - Kozí nohu?, 24.8.2010
To hlazení plevele se mi moc líbí hlavně protože zasáhne to co chci a ne to co by mělo přežít. Už jsem chtěl kupovat postřikovač Solo ale tohle bude asi lepší. Díky za tip.
Destilační přístroj, 21.8.2010
Pálit ano ale ne doma!
Moření česneku, 19.8.2010
Můžete to zkusit bez moření zvlášť když se na pozemku česnek ještě nepěstoval. Ale úspěch je velmi nejistý.
Myši všude - jak na ně, 18.8.2010
Místo kočky může být ještě lepší malý pes. Kočka totiž není cítit a pes ano. Kromě toho kočka která doopravdy chytá myši začíná být vzácností protože se díky příspěvkům od lidí uživí pohodlněji. Od té doby co máme psa jsem myš neviděl.
Cererit, 8.8.2010
Tady je přehled (opsáno a přepočítáno na m2) jak hnojit Cereritem: Přibližné dávky v gramech na 1m2 na rok zelenina košťáloviny …………..40 – 100 zelenina kořenová ……………...20... celý příspěvek >
Twist Off, 7.8.2010
Také jsem přešel z víček Omnia na Twist Off a jsem s nimi velmi spokojen. Zavírám horké ve svářečských rukavicích ale má to jednu nevýhodu a to že se nesmí dotáhnout příliš. Pak se těsnění rozmáčkne a víčko netěsní. Zda je dobré zkouším poklepem... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika