Příspěvky uživatele - 4.162

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Durman - žloutnou listy, 22.8.2007
Pěstuji durmany 4 roky. 3 roky jsem je měla ne sluníčku ja jižní terase a skoro všechny listy mi zežloutly a opadaly, zůstaly jen květy. Letos jsem je nechala v polostínu a jsou krásně zelené s mnoha květy. Hnojím je obyčejným cereritem.
Durman - uskladnění, 22.8.2007
Já je přezimuju v prosklené chodbě, kde nám nemrzne, je tam tak min. 5 stupňů, občas zaleju. Švagrová ho uchovává v chlévě, kde je skoro tma a nezalévá.
nocenka, 22.8.2007
Rostlina pěstovaná z hlízy má jednobarevné květy, kdežto ze semen je má barevné. Ze semínek vám vyrostou stejně velké rostlinky jako z hlízy
Žádost o radu, 6.3.2007
Je možné že je napadený mšicemi. Někdy nejsou vidět, jelikož jsou ukryté ve zdeformovaných listech
Určení škůdce - dracéna, 6.3.2007
Ta vlnatka je taky možná. Postup při likvidaci je stejný. Ty chomáčky potírejte vatou namočenou v lihu
Určení škůdce - dracéna, 6.3.2007
S největší pravděpodobností se jedná o svilušky. Pokud je napadení silné, jednoduše tyto výhony odstraňte a požijte např. BIOOL je to přírodní prostředek a zkuste zvýšit vlhkost nebo častěji roste.
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika