Příspěvky uživatele - 224.68

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Topaz nepřekonaný, 3.10.2016
Ano, hlavně ty rozdíly v teplotách, které podporují vybarvení a které jsou tady dost výrazné, chyběly.
Mc Intosh, 30.9.2016
Spartany nemám, ale tam, kde jsem je kupoval byla hned vedle bedýnka Spartanů - rozdíl byl vidět. Zkusím tady někde Spartana sehnat a kdyžtak přidám srovnávací foto.
Presenta, 30.9.2016
No vidíte, Petře, ta pouze sladká chuť plodů může mít co do činění s pevností plodů. Podvědomě jsem vybíral jen ty měkčí. Zkusím příští týden i ty tvrdé, ale tady je to asi opravdu dáno tím podtržením. Byl jsem se tu podívat na dva vytipované... celý příspěvek >
Hrušeň Bohemika, 30.9.2016
"Navíc chuť většiny zimních odrůd je jen sladká bez příchuti, vůně, atd." To mi přesně sedí na Bohemicu, kterou občas kupuji ze sadů. Sice je to už skoro na jaře, ale plody jsou pouze sladké "něco". Naproti tomu třeba Koporečka nakrechtovaná... celý příspěvek >
Staré odrůdy bez postřiků, 23.9.2016
Nemáte někdo zkušenost s "odpuzovačem" Isomate? Údajně vhodný jen do sadů (a není levný), ale takové řešení by se mi docela líbilo.
Jablko Red Devil, 23.9.2016 Obsahuje fotku
Kdyby mě náhodou přepadla touha po červeném zabarvení dužniny plodu, tak si asi vystačím s Julčou - i když ne s celočervenou dužninou :-).
Merkur, Shalimar, 23.9.2016
I když od počátku šlechtění k uvedení na trh vede dosti dlouhá cesta, tak si myslím, že Merkur v roce 1971 ještě neexistoval.
Mc Intosh, 23.9.2016
Odrůdu McIntosh jsem zlikvidoval před pár lety spolu ještě se dvěma, mně neznámými, odrůdami (rakovina). Bohužel, rouby těch dvou odrůd jsem odebral a zachoval, McIntoshe nikoliv, což mě mrzí.
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika