Příspěvky uživatele - 13.189

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Destilační kolona Keg, 26.9.2014
A to máte ze své hlavy, nebo z cizí? To je řešení jako prase. Typicky české. Pak sedí u 50l bečky s kvasem celý den ne? Nebylo by jednodušší udělat do těch nerez Kegáčů míchadlo sakra? Ne, to jsou lidi moc pohodlní, že? Když čtu KEG, vždy... celý příspěvek >
Regulátor průtoku chladicí vody, 26.9.2014
Osobně bych za ty peníze koupil něco užitečnějšího. Při ustálenějším pálení není potřeba, zas tak dramatické změny teplot v chladiči nejsou a voda zas tak drahá není. Kvalitu destilátu tím nijak neovlivníte, leda že by jste ho chtěl na samotný... celý příspěvek >
Slivovice z odpeckovaného kvasu, 26.9.2014
Je jasné, když má odpeckovaný kvas, že má minimálně o 10-15 l kvasu víc k dobru, jak paliči co to naplácají do bečky a pak jen odvezou do pálenice. Kostek je tam dost, na to pozor při těch vašich pseudo odborných teoriích. Taky nezapomeňte na... celý příspěvek >
Slivovice z odpeckovaného kvasu, 20.9.2014
Asi máte pravdu, že je slivka krásně jemná, ale je to tak vše. Na koštu většinou padá někde do pořadí od polovičky ke konci. Prostě jí něco chybí. Problém bude asi i v tom, že v peckách jsou i asi nějaké silice a oleje, ty při destilaci (zahřátí)... celý příspěvek >
Meruňkový kvas, 12.9.2014
Osobně si myslím, že by jste měl sudy kvasit přímo v pálenici vedle nálevky, ztráta aroma by byla minimální a pálenka nejlepší v okolí. A máte to nějak podložené, že chůze kolem kvasu po špičkách dává nejlepší výsledek, nebo je to jen... celý příspěvek >
Kvas z Jugoslávských švestek, 19.8.2014
Minulý rok jsem dělal hlavně ze Stanley a taky nějaké ty jugoslávské a nic moc. Chutově sice jemné, ale to je všecko. Absolutně nevýrazná chuť a vůně. Možná hraje i roli to, že jsem je peckoval, do kvasu v síťovině vrátil asi 15-20 % pecek a ty pak... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika