Příspěvky uživatele - 10.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zabránit předčasnému pučení meruněk, 17.2.2008
Bydlim na severní Moravě a mám meruňky již několík let. Každý rok před prvními mrazy  kmeny stromů   obalim  materiálem, který se používal na zaizolování trubek topení.Pak te ještě obalím podlahovým PVC.To všechno nechávám ... celý příspěvek >
co je to za strom?, 8.9.2007
Mockrat dekuji, je to presne ten strom, smekam pred vasimi vedomostmi. S pozdravem M
Neznámá rostlina, 16.8.2007
Mohli by to být křivůtky, latinsky achiménes, ale to by vykvetly fial., růž., červ., bílou barvou. M.
jak pěstovat yzop, 16.8.2007
Když jej zasadíte v blízkosti vinné révy, zvýšíte si výnos sklizně. M.
Mochyně židovská, 16.8.2007
Také mi první rok plody nedozrály. Letos jsem je ochutnala dozrálé, bude to možná tím teplým létem a taky možná kdy a jaké velikosti se sazenice dostane na záhon. M.
Voskovka, 16.8.2007
Můžete jí natočit na kulatou podpěru z drátu, kvete mi každým rokem bohatě, ale nesmí se měnit její stanoviště, pak prý několik let nekvete. M.
Levandule, 16.8.2007
Letos na jaře jsem z nedřevnatych "řízků" levandule udělala cely nový záhon. Všechny se ujaly a začínají košatět, jen jsem je jednou denně zalévala, tak všem hodně pěstitelských úspěchů.   M.
Schnoucí konce větviček, 6.5.2007
Pěstuji meruňky nějakou desítku roků a mám vyzkoušeno, že když zjistím na stromě schnoucí větvíčku provedu jeji odstraněni, ale řezem odstraním i větev z které větvíčka vyrůstá. Větev je nutno odstranit co nejdříve, aby se nemoc nešířila.
Vápnění trávníku, 4.1.2007 Obsahuje fotku
jaké je nejvyšší možné množství nehašeného vápna na 100mtrávníku, aby nedošlo k poškození trávy?
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika