Příspěvky uživatele - 112.74

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slimáci, 5.5.2019
Takže co jste koupil, tak fungovalo? Co to prosím bylo za přípravek?
Slimáci, 3.5.2019
Máte prosím někdo zkušenosti s likvidací slimáků? Na zahradě?
Krmení starého psa, 21.4.2019
Jak dlouho má horší zažívaní? byl u veterináře?
Německý krátkosrstý ohař - je vhodný k dětem?, 21.4.2019
Já jsem ho kupoval z eshopu vetericyn-eshop, a ano slouží i jako dezinfecke sale s hojivým účinkem, díky trysce to jde opravdu velice snadno.
Německý krátkosrstý ohař - je vhodný k dětem?, 18.4.2019
Ne, voda není řešení, lepší je koupit přípravek na výplach uší pro zvířata.
Kvalitní konzervy a granule, 12.3.2019
O jakého psa se přesně jedná? staří a plemeno?
Jaký zahradní traktor?, 3.8.2016
Promiňte, ale větší pitomost jsem neslyšel. Firmu založil Čechoameričan a traktory se opravdu vyrábějí v Prostějově. Asi byste si měl zajet do Prostějova se podívat, jak se velká část komponentů vyrábí tam a traktory se také montují :):):)
Čím nejlépe vápnit, 1.3.2016
Vaše máma to dělala dobře s vápnem v kuchyni ale na zahradu bzych to nedával. Na zahradu pokud vápnit tak nejlepší je mletý dolomitský vápenec.
Tmavnuti listu na Fikovniku, 10.6.2014
U dlouhotrvajícího vlhkého počasí, nebo ve vlhkém prostředí může u fíkovníku vzniknout rez listů. Choroba se zpočátku projeví na spodní části listů rezavými později hnědými prorůstajícími skrvnami. Více poškozené listy odstraníme. Jednou z částečných... celý příspěvek >
Fíkovník, 5.6.2014
Jo a ještě od konce srpna přihnojuji draselným hnojivem pro kvalitní vyzrání (zdřevnatění) větví. Fíkovník je tak v mrazech o něco odolnější.
Fíkovník, 5.6.2014
Bohužel úplně bez izolace to u nás nejde. Vždy je potřeba fíkovník na zimu nějak zaizolovat. Třeba suchým listím, pilinami, textílií, bublinkovou folií, nebo větší vrstvou jehličnatých větví. Každý fíkovník před izolací ještě postříkám přípravkem... celý příspěvek >
Fíkovník, 5.6.2014 Obsahuje fotku
Ještě připojuji foto jednoho z mých fíkovníků pěstovaných ve volné půdě. :-)
Fíkovník, 5.6.2014 Obsahuje fotku
Zdravím vás :-) Také se musím pochlubit svými fíkovníčky. Pěstuji je ve volné půdě i v květináčích na Prostějovsku. V květináčích právě dozrávají fíky. Ve volné půdě dozrávají později, od druhé poloviny června, ale zato v mnohem větším počtu. Je... celý příspěvek >
Vytápění skleníku, 8.4.2013
Moje mamka dává malou svíčku, letos jsem to zkusila taky, počet svíček a délku hoření jsem dávkovala podle velikosti skleníku a teploty. Osvědčilo se.
E-shop KPR, 17.2.2013
Firma KPR je slovenská firma dodávající stará, plesnivá a červavá semena. Některá semena draze nakupujete, ale nikde není uvedeno, že obsahují nečistoty v nezanedbatelné míře. Neseděla ani hmotnost objednaných semen, když jsem se proti tomu ohradil,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika