Příspěvky uživatele - 61.180

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ochrana stromků v zimě před okusem zvěří, 28.10.2007
Jak se jmenuje repelentní nátěr a jde koupit, nebo se musí za lesníkem? Nejjednodušší se nám zdá obalit kmínek těsně mulčovací tkaninou a převázat provazem (zajíc tkaninu snad nežere a myši tam nemají proč lézt).
Ochrana stromků v zimě před okusem zvěří, 28.10.2007
Na podzim jsme zasadili nově ovocné stromky. Pozemek nebude v zimě ještě oplocen. Prosím poraďte jak ochránit stromky před okusem zvěří a zajíců. Uvažujeme o obalení kmenů kartonovým papírem nebo černou mulčovací fólií. Který materiál na... celý příspěvek >
Poraďte ovocnou školku v jihozápadních Čechách, 16.10.2007
Diky vsem za rady, dnes jsem byl nakoupit ve Fytosu. Stromky jsem nakoupil, jen me prekvapil pomerne maly vyber stromku (hlavne jablone) na MM106 a zakrsku a ctvrtkmenu. Je tyden po zahajeni prodeje jabloni.
Poraďte ovocnou školku v jihozápadních Čechách, 13.9.2007
Dik za tip, něco osvědčeného na jihu (okolo Lhenic, Chelčic) by nebylo?
Poraďte ovocnou školku v jihozápadních Čechách, 12.9.2007
Zakládáme zahradu v oblasti 400 m n m. a potřebovali bychom poradit osvědčenou ovocnou školku (jabloň, třešeň, hrušeň) v jihozápadních Čechách. Díky za rady Karel
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika