Příspěvky uživatele - 154.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Choroba vínné révy?, 18.7.2019
Vietor asi nie, kúsok vedľa sú strapce ok. Ale ked boli bobule male po odkvitnuti tak niektoré (nie tak veľa ako ich je teraz poškodených) boli čierne.
Choroba vínné révy?, 17.7.2019 Obsahuje fotku
Zdravim, vedel by mi prosim niekto povedat co je s bobulami na obrazku? Asi to uz nezvratim ale rad by som vedel do buducna co urobit inak... Dakujem.
Nemoc na listech vinné révy, 14.6.2019
To mi napadlo (ze chybaju nejake prvky) ale nic sa mi na to nepodoba, ani nedostatok draslíka... a majú to iba niektoré korene.
Nemoc na listech vinné révy, 13.6.2019 Obsahuje fotku
...este dalsi obrazok (dovoli mi pripojit iba jeden)
Nemoc na listech vinné révy, 13.6.2019 Obsahuje fotku
Zdravim, chcel by som tiez poprosit o radu - na niektorych krikoch sa mi zacali "pestro" zafarbovat listy a schnut. Fotky su konkretne z odrody Souvenir, v druhom roku. Co by to mohlo byt a ako to zastavit? Dakujem.
Řez mladé révy, 3.6.2019 Obsahuje fotku
Zdravim, mal by som este inu otazku, tykajucu sa (velmi) mladej revy... v polovici aprila tohto roku som zasadil prostokorennu sadenicu (odroda Bruno) a hned aj vyhnala jeden strapec... mozem ho tam nechat, nebude to velmi negativne vplyvat na rast a... celý příspěvek >
Peničkova metóda zakoreňovania viniča, 5.5.2019 Obsahuje fotku
Dobry den, mne zacali posledne dni uschynat listy, kde by mohol byt problem? V agrovate su odrezky cca mesiac, postupne sa vsetky krasne zazelenali. Vata je cely cas na dotyk vlhka, zhruba raz za tyzden som ju polieval…teraz som ju polial viac, je... celý příspěvek >
Co vaše réva 2019?, 21.4.2019
Zdravim, odpoveď najdete vo vlakne "rez mladé révy".
Řez mladé révy, 13.1.2019
A nechavate na kazdom ocku/letoraste po jednom strapci alebo iba na niekolkych letorastoch? Plodnost by mala stupat po 6 ocko takze najvyhodnejsie by malo byt cca 3-8 ocko... alebo sa mylim?
Řez mladé révy, 12.1.2019
Dobry den, chcel by som nadviazat na tuto temu strihania mladeho vinica (stolove odrody)….pred zaciatokom strihania v tretom roku mam kmen a niekolko letorastov, a tie najblizsie ku kmenu budem ohybat na tazne. Tu prichadza otazka – citam ze mozem... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika