|
Příspěvky uživatele - 72.3
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Kolik soli na lák na uzené?, 5.3.2012 Dobrý den.
Od Arakain77
Přišel jsem pozdě z jiné poradny, ale přesto mi to nedá a také se podělím.Maso nakládám v zimě když je kolem nuly a nebo mrzne, na 10.kg masa 25,-35deka soli, česnek od oka podle chuti asi půl kila.Může být i víc.Soli... celý příspěvek > | | Opylení, 19.2.2012 Dobrý den, dovolím si použít tady to vlákno.
Potřeboval bych vědět, jestli k opylení žluté Williamsovi hrušky bude stačit červená Williiamsova, nebo musím přidat úplně jinou odrůdu např. Charneuskou?
Předem díky za radu.
Ondřej. | |
| | Podnože slivoní Břeclavsko - Hodonínsko, 19.2.2012 Děkuji všem za reakce. Asi půjdu spíše do toho myrobalánu a pokusně k tomu přidám pár na ZK a St. Julien.
Cca za rok, dva budu osazovat druhou část pozemku kterou musím nejprve rekultivovat po vykácení malého lesíku (Topol, líska, č. bez). Tady... celý příspěvek > | | Zakalená slivovice, 13.1.2012 Určitě se to ztratí.Zmrazte kořalu a zákal zmizí | | Zakalená slivovice, 13.1.2012 Dobrý den všem. Mléčné zbarvení destilátů je způsobeno tzv.MLÉČNÝM KVAŠENÍM.Není to žádná vada pálenky.Postačí nádobu s pálenkou dát na jeden den do mrazáku nebo pokud mrzne, tak ven.Zákal se mrazem srazí a usadí na dně.Několikrát jsem se s tímto... celý příspěvek > | |
|
|
|
|