|
Příspěvky uživatele - 164.150
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Převodovka ke grilu, 23.3.2009 záleží na rychlosti pohonu, ale převodovku mám ze staré nefunkční akuvrtačky. | | Dekarbonizace motoru u rotacni sekacky?, 23.3.2009 Aditivované a neaditivované oleje: nejde o přesný terminus technicus, neaditivované oleje jsou také částečně aditivovány, ale aditivované oleje je označení pro oleje s aditivy omezujícími opotřebení a tvorbu karbonu, tyto přísady jsou schopné také... celý příspěvek > | |
| | Dekarbonizace motoru u rotacni sekacky?, 23.3.2009 ... 15W/40 je minerál, 10W/40 je polosyntetika a 5W/40 je plná syntetika... Motorové oleje jsou dnes pouze dobré , samozřejmě pokud vyloučíme levné oleje pro staré motory. A je úplně jedno, jestli jsou takové nebo makové. V... celý příspěvek > | | A až Z o uzení, 22.3.2009 klobásy vepřové-"nedočkavci"
50-60 % libového vepřového masa, 40-50 % tučného vepřového
Koření na 10 kg masa:220-250 g kuch.soli, 15 g mletého pepře, 5 g saturejky, 3 g mleté pálivé papriky, 5-10 g mletého nového koření, 10 g mleté sladké... celý příspěvek > | | A až Z o uzení, 21.3.2009 salám pepřený trvanlivý
60 % předního hovězího,20 % vepřového tučného masa,20 % slaniny
koření na 10 kg masa: 50 g soli,30 g mletého pepře, 10 g mleté pálivé papriky, 10 g mleté sladké papriky, 15 g mletého kmínu, 1 g mletého koriandru, 30-100 g... celý příspěvek > | | A až Z o uzení, 19.3.2009 nevíte někdo, jaký je rozdíl mezi klobáskou a salámem, mám tady recepty na salám a přitom se to plní do střev | | A až Z o uzení, 19.3.2009 Moravské uzené maso
Jedná se o uzení vepřových šunek, plecí,libového vepřového masa bez kostí. Maso se solí kombinovaně, přidáváme česnek, můžeme i pepř celý, nové koření, jalovčinky. Proležené kusy omyjeme v teplé vodě vložíme do vařící vody a... celý příspěvek > | | Křovinořez 2 ebo 4 takt, 19.3.2009 Odkaz na testovací stránky. | | A až Z o uzení, 19.3.2009 uzení opaprikované slaniny
Na 1 kg slaniny 15 g sladké a 5 g pálivé, mleté papriky
Nasolené, odležené,omyté maso ve vlažné vodě vložíme do vroucí vody a necháme projít varem, pak snížíme teplotu na 95°C a vaříme 25-35 minut. Po částečném... celý příspěvek > | | Křovinořez 4 nebo 2 takt, 19.3.2009 jso obojí viz iTEST | |
| | A až Z o uzení, 19.3.2009 UZENÍ PAPRIKOVÉ SLANINY
Na 1 kg slaniny 2 vejce a 20 g mleté sladké papriky
Uležené, nasolené a omyté maso necháme přejít varem, pak udržujeme teplotu 90°C po dobu 35-45 minut. Necháme okapat a vychladnout a zatížíme deskou, popř.zatížíme.... celý příspěvek > | | A až Z o uzení, 19.3.2009 nedovedu si představit, jak v uďáku seřídím těch magických 72,co když bude 73???haa? | | A až Z o uzení, 19.3.2009 uzení krkovice s kostí
Nasolené, naležené maso omyjeme, dáme do vody 50°C na 70 minut. Osušené udíme při teplotě 72°C 4 hodiny. Douzujeme vlažným kouřem 25-30°C asi 6 hodin. Před podáváním uvaříme a dopečeme v troubě.
Těch 72°C... celý příspěvek > | | A až Z o uzení, 19.3.2009 uzení vepř.hlav
Nejlépe z láku a půlené. Dáme do vody 45°C na 40 minut. Osušené udíme při teplotě 95-100°C do doby, než se vytvoří zlatá oschlá kůrka. Pak udíme 72°C 3-4 hodiny nebo douzujeme studeným kouřem. Maso před podáváním uvaříme... celý příspěvek > | | A až Z o uzení, 19.3.2009 uzení vepřových ocásků
Nejlépe solit lákem.Naležené maso omyjeme, vložíme na 30 minut do vody 40°C. Oschlé udíme kouřem 72°C 3-4 hodiny. Nebo kratší dobu a doudíme studeným kouřem. Maso pak uvaříme nebo dopečeme v troubě. Maso má kratší... celý příspěvek > | |
|
|
Další diskuze: 1, 2, 3, 4, 5 |
|
|
|