|
Příspěvky uživatele - 92.38
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Mohu sklízet rané brambory na podzim?, 21.11.2018 Pro vysoký obsah škrobu brambory zpravidla nezmrznou
Zkuste při -10 st rozkrojit bramboru
časně nasázená hlíza si na vhodné podmínky počká.
Jsou-li vhodné teplotní podmínky v březnu, brambora nepozná, že v koncvem dubna ještě přijdou... celý příspěvek > | | Jak naroubovat višeň (podnož)?, 20.11.2018 Nechci zpochybňovat postup pana Mimmo, který to umí a dělá to dlouho. To ale nejspíš nebude případ tazatelky. Je rozdíl, jestli si vypěstujete semenáč plané třešně na záhonku, který bude mít kořenový bal a silný jednoletý terminál. To, co vyryjete v... celý příspěvek > | |
| | Mletý dolomitický vápenec a hnůj společně?, 20.11.2018 Otázka, je jestli hnůj z povrchu odstranit a pak použít vápenec, nebo nasypat vápenec na hnůj. Nic jiného
Proč chcete něco odstraňovat? A jak chcete úplně odstranit již rozházený hnůj? Prostě letos pohnojíte hnojem a za rok nebo dva povápníte.... celý příspěvek > | | Jablkovy kvas meranie cukru, 14.11.2018 takze tu mate prakticku ukazku ako alkohol vo vykvasenom kvase, vyrazne skresluje pre merani refraktomerom, obsah cukru v kvase.
Zajímavé. Nicméně - pokud přidáte do 2 deci vody s cukrem 1 deci tak koncentrovaného lihu, získáte bezmála 30% ní... celý příspěvek > | | Pálenka z moštu, 14.11.2018 Nic. Ono to vykvasí. | | Jablkovy kvas, 14.11.2018 Když ty dlohé příspěvky pročítám, vidím, že oba pánové připravují své jablkové kvasy jen s malými odchylkami.
Jestli píše 44 165, že připravuje 40 kubíků kvasu, půjde snad o překlep. Že by přidával půl tuny cukru, což o to, možná má... celý příspěvek > | | Pálenka z moštu, 13.11.2018 Přidejte do moštu nějakou živnou sůl. Moštové kvasy to mají rády. | | Škrábavost pálenky, 13.11.2018 Rafaeli, neblbněte! Vždyť to někteří vezmou vážně. | | Pálenka z moštu, 7.11.2018 Myslím, že příčina nebubláni je prozaičtější. Víko netěsní. Zkuste nad hladinou nechat hořící svíčku. Jestli zhasne - a jsem přesvědčen, že ano, tak oxid uhličitý odchází a tedy mošt kvasí.
| | Praskání kůry kmínku, 7.11.2018 Jestli kůru poškrábala kočka, nebo praskla při sílení kmínku, to nepoznám. Každopádně kůra je zahojená a není třeba s ní dělat nic. Samozřejmě nabílením, obalením pletivem, plastem či papírem nic nepokazíte. | |
| | Určení odrudy, 6.11.2018 ale je dobré, takové skoro bez chuti.
Výstižné! Asi Spartan. | | Očkování ořešáku, 31.10.2018 Já si taky myslím, že štěpovaná část nemá důvod vyhánět kořeny, když podnož i štěpovaná odrůda jsou stejně bujné... tak kde je pravda?
Ptal jste se, ale ne správně. Když podsadíte rybíz, meruzalku, vrbu, tak část nad kořenovým krčkem má vždy... celý příspěvek > | | Sezona výsadby ovocný stromků začala, 31.10.2018 Je tu ještě několik proměnných.
U meruněk není problém, pokud taková meruňka poroste v oblasti, kde se jí jinak daří. Ony se dají se pěstovat i na vysočině, ovšem tam to bezúdržbový strom nebude. Totéž platí i pro třešně, hrušně a... celý příspěvek > | | Očkování ořešáku, 31.10.2018 Pravda je ta, že stromek by měl být zasazen tak, aby kořeny byly stejně hluboko, jak rostly ve školce. Kořeny potřebují živiny, vzduch i vláhu. Každé podsazení i oběšení stromku škodí. Některé druhy umí tento zásah napravit vyhnáním... celý příspěvek > | | Hruškovice, 30.10.2018 V první větě máte pravdu.
To, co popisujete vypadá jako normální hruškový kvas. Chcete-li šetřit svá játra či bojovat proti světovému alkoholizmu, vylejte ho. Jinak hodně štěstí v sobotu. | |
|
|
|
|