Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zasazený kaštan, 16.3.2016
Pochopitelně, že kaštan můžete pěstovat v květináči třeba i sto let, dokonce i v tom květináčku, ve kterém už to roste, jen to pak chce více péče, hlavně častější zalévání, třeba i dvakrát denně. A jak na to? Zkuste si vygůglit něco o bonsajkách.
Název rostlinky, 12.3.2016
Netušíc, že je to letnička...není to letnička, je to trvalka. Kdysi jsme to mívali taky, myslím, že to zimu doma přežívalo celkem OK.
Lidičky poraďte co s novým kořením, 4.3.2016
Semtam doma vaříme a moje Beruška při vaření do toho pokrmu často přihodí 2 až 4 kuličky nového koření, no a a když dovaří tak se ty kuličky obvykle vyhodí. Dělá to týdně tak kolem 10 kuliček, tož teď nad tím tak dumám, že to je škoda to... celý příspěvek >
Voda v udírně, 26.2.2016
jestli to není tou betonovou podezdívkou,....taky mám v udírně betonový podklad a nějak to nevadí. Bych si tipnul, že chyba bude někde jinde. Nemáte foto celé udírny, i topeniště?
Přesazení cca 7 letého ořešáku, 25.2.2016
Tož se pochlubte, čemu říkáte dostatečně? Nejspíš jste truhlík, co neví co je to dostatečně, a protože se vám to nepovedlo kvůli vaší vlastní hlouposti, tak od toho odrazujete i ostatní.
Přesazení cca 7 letého ořešáku, 25.2.2016
Co se tu furt třepe něco o balu? Když to ořežete tak bal nepotřebujete. Jak moc jste ty nashi ořezal?
Přesazení cca 7 letého ořešáku, 25.2.2016
Što eto fatální poškození? Samozřejmě, že stromek při přesazování poškodíte. Dělat to jen rýčem je hloupost, potřebujete ještě krumpáč a pantok, ten hlavně.
Přesazení cca 7 letého ořešáku, 25.2.2016
Ořešák jsem nikdy nepřesazoval, z ovocných jen švestky a jabloně podobného stáří. Stromky jsem vykopal s minimálním balem, o průměru cca necelého půl metru a hloubkou cca 30 cm, spíš to bylo skoro jako prostokořenný stromek koupený ve školce. Sromky... celý příspěvek >
Řez aronie, 23.2.2016
Znam jednoho co nabyl pekny stromek aronie, korunka z mnoha prutu 1.5 metru dlouhych. Ovsem koreny tak tech 15-20 cm. Nedbal rad, ze by to mel ostrihat. Je to prece tak krasny stromek, skoda strihat. A co se nestalo? Stromek zacal rasit a chcipnul.
Řez meruňky podle literatury, 23.2.2016
Bych to trochu poopravil, místo zkracování o 3/4 by bylo lepší zkracovat na 3 až 5 oček.
Identifikace dřevin a jejich možné přesazení, 22.2.2016
Jen žvásty a domněnky. Kolik jste takových přesazovala, že melete nesmysly o nejistotě ujímání?
Vinic ako zivy plot, 22.2.2016
Já myslím, že takový plot vám proti srnkám nepomůže. Sousedi tu mají ohrazenou zahradu ostnatým drátem nataženým v několika řadách vzdálených od sebe tak 15-20 cm a semtam vidím srnky jak tím prolézají.
Kořenové výmladky, 22.2.2016
Protože jsou ony švestky naočkovány na myrobalánu...Moudivláčku, to je ovšem jen půl pravdy nebo spíš malá část. Zamyslete se, dám vám hádanku. Opravdu jen švestky na myrobalánu dělají kořenové výmladky?
Identifikace dřevin a jejich možné přesazení, 22.2.2016
Já bych to vašem místě bral. Snažil bych se to vykopat i s nějakým balem, ale nebyl bych takový maximalista jako Josef, bal o průměru 1 metr by byl dobrý, ale je mi jasné, že s něčím takovým bez jeřábu nepohnu a ani by se mi do nepodařilo vykopat.... celý příspěvek >
Vinic ako zivy plot, 21.2.2016
Co to zatizeni znamena? Ze vam nenarostou dvoumetrove slahouny ale jen jeden a pul metrove. Metelka je nejspis vinar s klapkama na ocich. Ten vam rozumnou radu neda.
Další diskuze:  11,  12,  13,  14,  15  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika