Příspěvky uživatele - 128.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Životnost motorů Honda GCV, 7.8.2009
Dovolím si nesouhlasit s tvrzením, že moderní motory jsou méně náročné na údržbu. Jsou náročné, ve smyslu zanedbání, dále jsou náročné na kvalitu provozních hmot. Když si vezmete špičkový automobilový motor, je to dnes monstrum, obalené eklektronikou... celý příspěvek >
Kopr, 7.8.2009
No jo, voni jsou samá bazalka... Tam ho můžete sít po celý rok. Třeba Vám někdo semínka může přivézt.
Kde vyraba Dolmar, 5.8.2009
Problém ovšem spočine (už je) v tom, co vlastně bude dělat ten rozmlsaný evropan, aby si to měl za co koupit...
Kde vyraba Dolmar, 4.8.2009
Opět oblíbené téma, mlácení prázdné slámy. I já spěchám se svým snopem, cep přes rameno abych se přidal.  A to ještě neřešíme, kde své výrobky dělají ti subdodavatelé. Obávám se, že finální výrobce jim těžko bude určovat, kde mají montovat.... celý příspěvek >
Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 4.8.2009
Ty tisíce vzorků jsou možná nutné v některých případech. V tomto případě domnívám se, by stačil dobře vedený násobný pokus. Ale mně osobně stačí víra v zveřejněnou informaci a drátky do rajčat nestrkám.
Kde vyraba Dolmar, 2.8.2009
Je to stejné, jako byste se ptal, kde se vyrábí nějaké auto. Automobilka montuje na konkrétním místě. Komponenty pocházejí z celého světa. Kde se to složí dohromady je do značné míry jedno.
Jak ostříhat rybíz a angrešt?, 2.8.2009
U rybízu nejstarší větve těsně u země. Ne všechny. Vystříhat slabé výmladky které nepoužijete pro doplnění keře. U angreštu stejně, nebo proředit obrost na hlavních větvích, aby větev nebyla moc hustá. Přihnojit už jen opatrně, ne moc dusíku.
Ještě jednou základ pod domek, 31.7.2009
Když bude mít 20 cm, stejně bude ten buldozer potřeba a slabší ji technicky neudělá.
Co s hafanama?, 29.7.2009
Dvouletej pes je neřízená střela. Ve velikosti vlčáka pak apokalypsa. Nezbývá, než trpět.
Likvidace plevele vs. pes na zahradě, 29.7.2009
Jetel není obecně plevel, jen u Vás z lokálního pohledu. Mimo vybetonování a natření plochy na zeleno pomůže jen časté sečení na minimální výšku. Zavřít psa doma.
Komu prodat rybíz, 29.7.2009
Ano, když výdělek přesahující stanovenou hranici zdaníte.
Pěstování orchideí, 29.7.2009
Jen doplním, že substrát z obchodu je nevhodný k pěstování v podstatě čehokoliv. A smíchat borovou kůru s polystyrenem snad svede každý. Neřeším ovšem dostupnost borové kůry, polystyrenu je všude dost.
Pěstování orchideí, 28.7.2009
Pro člověka, který se na pěstění nechce specializovat je to oříšek a sázka do loterie. Rostliny jsou připravené a dovedené do květu ve vědecky stanovených podmínkách. Odkvetou si svoje a co bude dál je opravdu ve hvězdách. Pokud máte zájem rostlinu... celý příspěvek >
Ještě jednou základ pod domek, 28.7.2009
Některé konstrukce se prostě musí udělat mohutnější, nebo komplikovanější, i když v konečném výsledku se ta vysoká kvalita nevyužije. Je to proto, aby ta konstrukce vydržela jaksi sama. Např. když nedáte do desky síť, velmi pravděpodobně za krátkou... celý příspěvek >
Co vyset nebo zasadit po zelí, 27.7.2009
Naložené letní zelí asi nebude mít trvanlivost. Zkuste marinované. Vyset se dá hrášek, ředkev, čínské zelí, sladký fenykl,  ředkvičky, salát. 
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika