|
Co použít na zanedbaný trávník?, 25.6.2010 Tak torcha nerozumiem, preco by veterinar mal nejaky problem s tym, ze sa kozy pasu a ziju za plotom??? Ved tie kozy nemusi vlastnit. Staci najst majitela a ponuknut mu, ze sa jeho kozy mozu par dni alebo aj tyzdnov zivit v jeho "zahrade". Inak... celý příspěvek > |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 25.6.2010 :-) Dakujem :-) U mna teraz rozhoduje pomer cena a vykon. A tato volba sa mi zda v tomto pomere asi najvyhodnejsia.
Keby bolo keby a prachy by rastli na strome tak sa uprimne priznam, mojou volbou by bola asi znacka ZENOAH :-), alebo stihl, kedze... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 24.6.2010 Takze dalsia sprava o GUDE. 3/4 hodinovy telefonat zo servisnym technikom GUDE Slovensko v Liptovskom Hradku. Bez akychkolvek zabran hovoril o vadach i kladoch pil Gude. Vsetko krasne vysvetlil, aj zabeh pily, mix olej benzin a nakoniec pridal radu,... celý příspěvek > |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 21.6.2010 Dobry napad :-) zavolam im nech sa vyjadria presne a polopate :-)
Dakujem za vsetky informacie p. J.S. pomohli ste mi :-) |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 21.6.2010 :-) Dakujem za informacie.
Mix podla papieroveho aj PDF navodu ma byt 1:25, podla servis doporuceni 1:40 a 1:50. Ak sa po kupe pily nedovolam na servisne stredisko a nepotvrdia mi nizsie pomery, tak mienim zacat pri zabehu prve 4 az 5 nadrzi... celý příspěvek > |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 20.6.2010 To je mi jasne :-) Mienil som najprv skusat naozaj od jednoduchych veci, zvyknut si na pilu. Este Vas poprosim o jednu radu. V navode nie je nic o zabehu motora. Ako by som mal postupovat??? Viem ze s touto pilou asi osobnu skusenost nemate. Ide mi o... celý příspěvek > |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 20.6.2010 Bohuzial, na ten rez budem mat iba velmi malo casu, preto potrebujem motorovku. Tie stromy su uz velmi velmi stare (okolo 35rokov) a asi 15 rokov zanedbavane. Je to hop alebo trop ked prezije bude dobre ak nie vyrubu sa a nasadia nove. Vela z nich je... celý příspěvek > |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 19.6.2010 Velmi pekne dakujem za nazor. Prave taketo doporucenie som potreboval (nemam na mysli ci bolo alebo nebolo kladne) od skuseneho cloveka. Vacsina vasich odporucani sa zhoduje s mojimi predpokladmi voci tejto pile :-)
Preto si ju onedlho kupim :-) |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 18.6.2010 Velmi pekne dakujem :-) Ak este mate troska casu, napiste mi co si o tejto Gude KS350b myslite :-) |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 18.6.2010 v Baumaxe, Gude KS 350 B za 79eur, bezna cena je okolo 150eur :-)
V podstate mi ide o informacie typu - " po prvy raz v zivote drzim motorovu pilu v ruke (uplne novu), co s nou??"
:-)
P.S. spomenul som si na znacku tej zelenej pily :-)... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 18.6.2010 Dovolim si oponovat. Podla toho co som videl, tak na koncoch madiel boli pruziny, nebolo ich sice tak vidiet ako u partnera, ale na zaklade toho si myslim, ze aspon vacsina uchyteni je na pruzinach.
Podla vas, je to vhodna pila na cinnsot ktoru... celý příspěvek > |
 |
Co použít na zanedbaný trávník?, 18.6.2010 Najjednoduchsie je hned ako zacne rasit vegetacia vypustit na "travnik" zopar koziciek :-) Tie maju rady mlade vyhonky stromov.. Je to zadara, nebolia od toho krize a kozy maju kvalitny obed. Je nutne zaistit, ze kozy budu mat stale co zrat inak sa... celý příspěvek > |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 17.6.2010 Prave u Partneriek sa mi velmi nepaci uchytenie madiel, ktore su akoby v jednom kuse. Su sice na pruzinach, ale predavac mi o nich vravel, ze prave spodne uchytenie prednej rukovete, je najcastejsou pricinou reklamacii. Podla kusov ktore som... celý příspěvek > |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 17.6.2010 Nasiel som u nas v Kosiciach v Baumaxe pilu Gude KS 350 B za 79eur. Za tu cenu sa mi zda celkom slusna. Podla nedokonaleho obhliadnutia ma odpruzenie na pruzinach, nylonovy filter, zda sa ze aj karter nie je plastovy. Kedze pouziva listy a retaze... celý příspěvek > |
 |
Úplný amatér - čím zbavit zahrádku všeho zeleného?, 17.6.2010 Da sa to aj inak, takzvanynm "sopecnym sposobom". Na celom pozemku zalozit silny ohen. Rozlozit drevo na celej ploche a dokonale vypalit. Postup zopakovat po 2 tyzdnoch. Popol zarylovat alebo zaorat a siat :-)
Ale priznam sa ten postup s kartonmi... celý příspěvek > |
 |