|
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 21.2.2011 Pekny prispevok, dufam, ze s tou mojou to uz nebude take zle :-)
Ak mate na mysli zeleny tesniaci papier (pouzivany napriklad na tesnenie vodnej pumpy a podobne) ten sa da kupit kdekolvek v dobrych autosuciastkach. Ak mate na mysli KLINGERIT,... celý příspěvek > |
 |
Vycisteni spalovaciho prostoru a karburatoru 4T motoru B+S, 15.12.2010 Preboha, ked to funguje nic nerozoberajte. Aditiva v benzine by nemali uskodit. Kedze je tento motor uz dost stary a vybehany, karbonove usadeniny pomahaju utesnovat medzery, napriklad na loziskach a simeringoch, tesniacich kruzkoch piesta a pri... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 14.9.2010 Tak, bohuzial som pilu zatial velmi nezatazoval, nebolo preco. Ale na dane potreby mi v pohode stacila. Na stanovacke som snou za par minut porezal niekolko susiniek o priemere zhruba 25cm (drevo na ohen na tri dni, horelo nonstop). Aj ked som... celý příspěvek > |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 27.7.2010 Pila momentalne lezi uz druhy tyzden s plnou nadrzkou oleja na zemi, su tam iba dve male mastne skvrny. Tak velmi to tieklo kym som ju nevycistil, asi vzlinalo po pilinach. :-) S regulaciou prietoku som zatial nic neurobil :-) |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 26.7.2010 Asi som to zle napisal, keby lialo olej pri volnobehu to by mi nevadilo, ale on tecie ked je pila odlozena. Teda uplne vypnuta. Studena. Podla servisu (volal som), treba mazanie skrutku, priskrtit. |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 21.7.2010 Jaj ja som myslel tie, co treba rezat :-) |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 21.7.2010 A ta cerina a dubina je kde?? :-) |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 20.7.2010 Konecne som sa dostal k napisaniu prvych dojmov s novej pily :-) ZAsielka prisla, dopravca pockal kym som vybalil a kontroloval. Pila prisla samozrejme rozobrana, v baleni lista 40cm, retaz, kluc na sviecky+srobovak+utahovak na retaz, navod, trsoak... celý příspěvek > |
 |
Odstranění pařezu, 14.7.2010 :-D Malo by, az k susedom :-) |
 |
Odstranění pařezu, 14.7.2010 A co tak ho namiesto likvidacie vyuzit??? Vydlabat znutra nasypat hlinu a pestovat v tom napriklad pazitku, alebo kvety ci rastliny, ktore su pekne ale maju snahu v normalnom zahone sa rozliezat oodenkami, alebo korenmi. :-) |
 |
|
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 27.6.2010 Rozumiem :-) Mate pravdu :-), ale niekedy je skratka nutne snazit sa upliest z hovna bic :-) |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 27.6.2010 A este jedna otazka, sice nekoresponduje velmi s tymto vlaknom, ale ako pre zaciatocnika... a nechcem zakladat vlakno nove.
Takze...
Po precitani si viacerych rad navodov atd atd o udrzbe Mot. pily a retaze, som vyrozumel, ze je lepsie ostrit retaz... celý příspěvek > |
 |
Záhadná závada elektrické řetězové pily, 27.6.2010 Len na okraj, na cistenie zamastenych zaolejovanych veci uz dlhu dobu pouzivam Cistic na brzdy v sprayi. (Breake cleaner).
Dokonale rozpusta mastnu spinu a odmastuje povrchy. Pouzivam ho ja na ocistenie lepenych ci lakovanych ploch (nie na... celý příspěvek > |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 26.6.2010 To je mi jasne :-) Chcem skor popisovat moje skusenosti. Kedze z motormi (nie sice takymito) Uz nejake skusenosti mam, budem snad vediet popist kultivovanost chodu, spotrebu, skratka funkcionalitu. Sice urcite nie ako profesional pilcik ci... celý příspěvek > |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 26.6.2010 Ved uvidime ;-) Budem o tej pile referovat. Skusenosti, poznatky ocami neskuseneho :-) |
 |