Příspěvky uživatele - Baca

Houba na ořešáku, 7.9.2013
Hmm ta huba vyzera ako sirovec - chutna jedla drevokazna. Mlada je vynikajuca na vsetky sposoby. Od gulasa, cez drzkovu az po rezne. A mate dalsi suces, tak stary orech s drevokaznou hubou bude mat perfektne zafarbene drevo, takze kmen po zrezani... celý příspěvek >
Vytahovák tyčí, 1.6.2013
Skvely napad :-) 
Male a velmi horke plody paprik, 4.3.2013
Mama uz treti rok celu sezonu poletuje okolo paprik, denne ich zalieva (sucha oblast) a Nikdy zo ziadnej odrody nemala poriadne papriky. Je uplne jedno co zasadi vzdy su plody male pokrutene a strasne horke. Cim to moze byt?
Pozdlzne rezanie Allaskan mill, 20.2.2013
Pomoze stryko Google :-)
Husqvarna 240e nový model, 15.12.2012
Najdite si moje prispevky a rozhodnite sa :-)  Ja Gude KS 400B mam a uz by som asi siel do znackovej pily. NIe rpeto, lebo by Gude nerezala a na svoju cenu by bola uplny sunt, ale pred prvym nastartovanim potrebuje vlastne generalku :-D a az... celý příspěvek >
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 25.11.2012
Ono to tieklo (aspon vtedy som si to vsimol) uz po druhej nadrzi benzinu. Takze asi vadne od vyroby :-(  P.S. Ako tak nad tym rozmyslam, asi mi to tecie okolo hadicky z nadrzky k cerpadlu. Vystup z cerpadla bol relativne suchy. Je tam gumova... celý příspěvek >
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 25.11.2012 Obsahuje fotku
Nudil som sa tak som rozoberal pilu. Dostal som sa k k cerpadlu fotky prikladam. Tie molitany co som spominal vyssie su iba dva, nie tri. Jeden na regulacnom srobe a druhy v tej diere hore zakryva odvzdusnovaci otvor do olejovej nadrzky :-) Problem... celý příspěvek >
Agzat problem s otáčkami, 24.11.2012
Co je to " Lisovana Tma "???     :-)
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 18.11.2012
To su tie ciarky na dne. Drhne o ne nehet a medzi prvym a druhym chladiacim rebrom odhora minimalne jedna vychadza az na povrch.  Aj ked len vlasova, je valec v prdeli :-/ Len si myslim, ze praskliny uz museli byt skor ako sa zadrel piest. Preto... celý příspěvek >
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 18.11.2012
:-D Viem ze valec je v celku s hlavou :-) ze je to jeden kus o hlave som hovoril iba preto, aby som popisal konkretne miesto prasklin. :-)  Klukovku nafotim :-) 
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 17.11.2012
Dakujem za reakciu. Povrch valca je zryhovany odhadom na pol az jeden milimeter. Pravdepodobne od kruhov. Pojde novy aj s piestom. navyse sa bude (podla mna) rovnomernejsie znova zabiehat.  A co tie praskliny v hlave valca ?? Tie sa Veeeeeelmi... celý příspěvek >
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 17.11.2012 Obsahuje fotku
Tak som pilu konecne rozobral. Piest na strane vyfuku je otaveny a kruzky su zapecene, na strane nasavania je vsetko ok, hladke ako detska rit :-)  Valec je na strane vyfuku oryhovany az hroza, navyse v hlave som narazil na praskliny drhne o ne... celý příspěvek >
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 11.11.2012
Mate samozrejme pravdu, ze znackova ´= lepsia. Ale ja zasa rad robim z hovna bic. NAvyse radsej sa nieco naucim na Gude, u ktorej ma velmi nemrzi ze som ju zadrel a v jej oprava ma vyjde v podstate na par Eur. Ak by som zadrel pilu za 600 a viac eur... celý příspěvek >
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 4.11.2012
Dakujem za odpoved :-)  Presne to som si myslel, ze som ju tocil na najvyssich otackach viac menej takmer naprazdno (doslo mi to az po tom co sa kusla) Za 100e som este na nete v bazaroch pilu do ktorej by som sa nebal ist nevidel. Navyse tu... celý příspěvek >
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 4.11.2012
Tak som svoju Gude KS 400B ZADREL :-( Teda pridrel. Po jednom Cervenom smreku a jednom obycajnom (ten mi vietor sfukol na opacnu stranu, skoro mi spadol na hlavu :-(   )     a porezani kmenov na spalky, som skusil vyfrezovat... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika