|
Solo 651, 24.1.2014 Dakujem :-) |
 |
Solo 651, 22.1.2014 V navode stoji, ze po zabehnuti sa ma karbes nastavit, idem sa riadit navodom, pretoze ak sa nieco stane a budem musiet pilu reklamovat, chcem tak urobit u vyrobcu a nie v Mountfielde (nemam cas a hlavne chut sa s nimi dohadovat). Kedze Solo... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Solo 651, 21.1.2014 Ved prave to nechcem ci uz sam, alebo aby mi to niekto iny dojababral. :-)
Ktore dolezitejsie suciastky mate na mysli?? |
 |
Solo 651, 21.1.2014 Pre host - 159.135
Dakujem za odpoved :-)
Mne skor slo o to, vediet konkretny typ karburatora koli parametrom pri nastavovani. :-) Solo servis je daleko, k bedovi pilu nedam ani ked mi za to budu platit a po zabehu budem musiet pilu... celý příspěvek > |
 |
Solo 651, 21.1.2014 Dakujem za odpovede pani :) Chcem vediet o pile vsetko co sa da, preto chce vediet aj aky karburator tam je (napriklad v pripade nutnej bleskovej opravy niekde kde nemaju o Sole sajnu). V manuale od Bedara Otravnicka nie je uvedeny... celý příspěvek > |
 |
Solo 651, 19.1.2014 Dakujem za odpoved. Predpokladam, ze v Cku bude asi iny karbes. 651 este nemala katalyzator :-( |
 |
Solo 651, 17.1.2014 Vie niekto prosim, aky karburator je v Solo 651C ide mi o znacku teda vyrobcu ci system. Zo Solo germany mi este neodpovedali.
|
 |
Kryt filtru pily stihl 026, 16.1.2014 CO sa tyka krytu, asi by som skusil napisat mail predajcovi ci vyrobcovi (u nehoo by mozno bola moznost ze nejaky original mozno ma). Na necistoty a hlavne tie stare ulepene pouzivam cistic na brzdove kotuce. Pouzivam ho takmer vsade :-) od auta (aj... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Stihl MS 661 C-M W, 7.1.2014 Podla parametrov je to vhodna pila na pozdlzny rez. Co sa tyka poruchovosti a vydrze, tazko povedat, je to inovovvany vyrobok, hromada novych technologii a elektronickych vyfikundancii. Spolahlivost overi az cas. Vseobecne sa na pozdlzny rez... celý příspěvek > |
 |
Solo 651, 3.12.2013 :-D mne je to jasne :-) Ale inak ten napad z WIFInou To by bolo pre profikov :-) |
 |
|
 |
Solo 651, 2.12.2013 :-D Dakujem za odpoved :-) Hosik uz videl 47 jar a zim :-D O starcy retazkach a listach som niekde cital, ze viac zatazuju pilu preto som sa pytal ci pri zabehu s nimi nieco nepodrbem. Karbes (HaL) som nenastavoval, len som priskrtil T, cize... celý příspěvek > |
 |
Solo 651, 2.12.2013 Jeee :-) Konecne odpoved :-) DAKUJEM. Bal som sa ze u Bedara Otravnicka nieco s pilou (karburatorom) dobabrali pri predvadzani :-) V navode je, ze sa prepazka leto zima ma otacat, ked klesne vonkajsia teplota pod 5 stupnov C, tak som ju otocil... celý příspěvek > |
 |
Spoľahlivá farmárka, 1.12.2013 Dnes su uz vdaka zralokom z Wall Street v .... :-( Ked si vezmete, ze najvykonnejsia pila na (v podstate) svetovom trhu je Stihl MS 880 oproti "klasickym" USA pilam z doby 60tych rokov ktore boli aj 3x vykonnejsie s takmer rovnakou vahou a s aj... celý příspěvek > |
 |
Spoľahlivá farmárka, 1.12.2013 McCoulloch a Poulan u nas predavane nie su tie, co sa predavaju (a kedysi aj vyrabali) za mlakou :-) To co sa predava u nas je viac menej rovnaka sracka ako Einhell ci ktorakolvek cina (aj ked maju o nieco vyssie ceny) Povodne fabriky su uz... celý příspěvek > |
 |
Spoľahlivá farmárka, 1.12.2013 :-) Chapem, naozv Timbersport som pouzil len preto, lebo pre mna zosobnuje vsetky drvostepske sutaze :-) pre nic ine. A ako som uviedol, je to iba moja uvaha. A napadla mi este jedna mozna pricina. U nas japoncici nemaju tradiciu, preto sa na... celý příspěvek > |
 |