 |
Kvas jablek, 25.5.2010 děkuji oběma za radu i poznatky, rád se poučím, člověk se učí celý život.Jablka jsem nemoštoval, udělal jsem kaši řepákem, a již včera po přečtení vašich názorů jsem cukroměrem naměřil hodnotu, ato v obou stovkách hobokách hodnotu 0-1. Zaujalo... celý příspěvek > |  | Kvas jablek, 19.4.2010 měl bych jeden dotaz, mám možnost nyní v dubnu založit kvas z listopadových idaretu, přesto se mi zda, že by byl nejvyšší čas, co se týče uskladněných jablek- kvalita.Zajímalo by mě, zda je možno kvas založit v tuto dobu, myslím si, že jablka budou... celý příspěvek > |  |
|  | Kvas jablek, 24.3.2010 zdravím, cukr sice brání octovatění založeného kvasu, přidá na množství vypáleného produktu, ale zvyšuje palčivost a nekvalitu.Přidávám tedy pouze med.Známý, co dělá roky jablkovici mi doporučil, že jablka potřebují cukru trochu víc-dává 3-4kg na... celý příspěvek > |  |
|