Příspěvky uživatele - beneva

Volya LLC DVUSHKA, 24.4.2025
Tak nakonec jsme pořídili ACD Belgium Piccolo a jsem maximálně spokojená. Mám tam i automatické otevírání okna. :) Prvním rokem jsem sklidila 10 kg rajčat a 10 kg salátových okurek. Druhým rokem mi invaze molic zdecimovala okurky tak, že úroda... celý příspěvek >
Zavíječ zimostrázový - predátor, 24.4.2025
Boj se zavíječem už asi vzdávám. Housenky mám pořád. Stříkám Lepinoxem, ale ty bestie už si asi vygenerovaly odolné generace. Buxusy nejspíš zruším...
Záměna semen, 24.4.2025
Taky už se vám to stalo? Že mi z pytlíku semen Polonéza mezi kulatými červenobílými vyroste taky jedna fialová Diana, to bych pochopila. Ale že z pytlíku označených jako Slovana (tedy válcovité červenobílé) vyrostou samé kulaté, to už je... celý příspěvek >
Molice versus Encarsia formosa, 10.7.2024
Letos mi molice totálně zdecimovaly okurky ve skleníku. Trochu pozdě jsem objednala parazitické vosičky Encarsia formosa a než přišly, zatím jsem rozvěsila žluté lepové desky. Brzo byly plné molic. Pak jsem napjatě čekala, co se bude dít. Vosičky se... celý příspěvek >
Nýhrada trávníku - stín, 10.3.2024 Obsahuje fotku
Prosím, co byste radili jako náhradu trávníku ve stínu? Zkoušela jsem už několikrát semeno pro stín, ale nefunguje to. Potřebuji, aby to bylo něco zeleného, co snese pojezd sekačky. 
Zavíječ zimostrázový - predátor, 5.9.2019
Upřesňuji. Sýkorka baštila molýlka Zavíječe. A jak drbala do těch keříků, aby ho donutila vzlétnout, občas spadla housenka a ty sbírala kosice. Prima kooperace.
Zavíječ zimostrázový - predátor, 26.8.2019
Dnes jsem na vlastní oči viděla, jak jedna kosice a jedna sýkorka obhlížejí požraný buxusový plůtek a vyzobávají housenky zavíječe!!! Škoda, že na to nepřišli dřív, mohl být méně zdevastovaný. A nebo je to tím, že housenky zalezou dřív než se ptáci... celý příspěvek >
Volya LLC DVUSHKA, 26.8.2019
To jsou dobré zprávy. Tak asi jdu do toho. A co UV záření? Nechybí rostlinám?
Volya LLC DVUSHKA, 16.8.2019
To je celkem podstatná informce. Děkuji.
Volya LLC DVUSHKA, 16.8.2019 Obsahuje fotku
Máte někdo zkušenost s tímto typem polykarbonátového skleníku? Uvažuji na příští sezónu o pořízení. Díky.
Co to je?, 3.9.2016 Obsahuje fotku
Pomůžete s iurčením, prosím? Něco tykvovitého? Nevím zatím, co je uvnitř.
Podivné, 8.8.2016 Obsahuje fotku
Podívejte se, co se mi stalo. Letos jsem zkusila nechat část trávníku neposekaný. Jenže mi v něm začal růst nějaký keřík. Asi jilm. Myslela jsem, že je to ze semene, tak jsem to šla vytrhnout. Ale podívejte se na obrázky, co jsem vytrhla... ten... celý příspěvek >
Jaký škůdce na konvalinkách a kosatcích?, 23.7.2015 Obsahuje fotku
Prosím, pozná někdo, co mi žere konvalinky a kosatce?
Ztratila jsem cedulku, 16.6.2015 Obsahuje fotku
Pomůžete mi připomenout název? Díky. Ha, teď mi to naskočilo. Penstemon neboli dračík. :-) Není nad to zeptat se. Ono se to vybaví.
Podivný růst Forsythie, 2.4.2015 Obsahuje fotku
No, asi to nezakoření, mám to už ustřižené 14 dní. Ale na řezu je to duté.Viz foto.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika